TARA SE VRAĆA U ZADRUGU: Nasrnula na Miljanu i Ša, a sada će ponovo biti u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

08.05.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge 4" nakon što je fizički nasrnula na Miljanu Kulić i Nenada Aleksića Ša, nakon čega je i demolirala objekte u rijalitiju.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Opet ćemo je gledati u "Zadruzi"... Tara Simov

Ona se oglasila nekoliko puta od izlaska, a najviše se komentarisalo to što je produkciji ostala dužna 50.000 evra zbog kršenja ugovora.

Međutim, sada se uveliko spekuliše o njenom povratku:

- Tara je sa produkcijom dogovorila da nema nijednu kaznu, a ovih 50.000 evra će morati da odradi i zato će se vratiti u Zadrugu 5 -  rekao je neimenovani izvor za Srbiju Danas, dok Tara o ovome nije komentarisala.

Foto: youtube.com/Blic
Sada se oseća loše...

Ona se oglasila pre dva dana i istakla da se veoma loše oseća, i da je jedva stigla kod drugarice po izlasku:

- Nisam okej, uzastopno plačem, ne mogu da se zaustavim. Pomislila sam gde ću. Šta ću kad izađem, izašla sam bez telefona, na pumpi sam pozvala oca, sedela sam tamo i plakala. Tata je pozvao moje društvo. Sačekala sam drugaricu i prešla kod nje - rekla je u intervjuu nakon diskvalifikacije za "Blic", Tara Simov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nađa

08.05.2021 12:06

Sramota za Pink TV da sklapa posebne ugovore sa narkomanima. Sada će sve pare da potroši za drogu. Pa će u Zadrugu 5 ući još gora.

MladenBg

08.05.2021 18:21

Zadruga 4 je propala skroz, a veliki sef mora da je mnogo ocajan kada nema ko da mu "podize' gledanost do ove motke-furije! Ona se svima popela na vrh glave, a i ostali nisu bolji.