NESTAO NAKON PRETNJI! Otkriveno šta se dešava sa voditeljem "Zadruge" Milanom Miloševićem!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

07.05.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević poslednjih dana prolazi kroz pravu agoniju. Sada su se njegovi fanovi zabrinuli jer ga više nema ni u emisijama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Fanovi zabrinuti za Milana Miloševića

Nakon što je nedavno otkrio da danima dobije preteće poruke, one najopasnije sadržine, svi su se zabrinuli za voditelja "Zadruge" Milana Miloševića koji se nije pojavio u emisiji, te ga je menjao Darko Tanasijević.

Voditelj Milan Milošević ni sinoć nije vodio emisiju posvećenu klipovima zadrugara, a ni danas se nije pojavio kada se u "Zadruzi" takođe puštaju video-snimci učesnika ovog rijalitija.

 -Veruj mi, u poslednja tri dana dobio sam preko 20 poruka Ubićemo te! To ne prestaje, ali sada je odeljenje za visokotehnološki kriminal toliko napredovao, pa ja samo prosledim pretnje i oni reaguju. Mislim da mi prete gledaoci iz inostranstva, oni veruju da ja sam smišljam pitanja gledalaca i da ne poštujem njihova - rekao je nedavno Milošević.

Kako piše Espreso, razlog su zdravstveni problemi.  Zbog zdravstvenih problema, tj. zbog bolova u leđima zbog diskus hernie, popularni voditelj se ni danas nije pojavio na imanju u Šimanovcima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dušan

07.05.2021 17:45

Patikar je preterao sa lažima i mešanjem u život zadrugara. On navaljuje da zadrugari nisu u pravu sa svojim odgovorima. Njegovo je da postavi pitanje a kada dobije odgovor ne može on da ga menja ili da nastoji da ga promeni po svaku cenu. Priznaj da nije istina iako je istina. Vredja i omalovažava zadrugare.

Odgovori 18 0
Milena

07.05.2021 18:07

Produkcija ciljano postavlja pitanja, to se vidi još od zadruge 1

Odgovori 16 0
cica

07.05.2021 20:15

Izmišlja čovek pitanja da bi napravio svadju ,laže čim zine ,iznosi laži i neistine i naravno favorizuje majku svoje nazovi prijateljice.

Odgovori 16 1
Lili

08.05.2021 09:02

Popularan sigurno nije. Ne ponaša se kao voditelj. I izmišlja pitanja zato su glupa. Uvek ista. Ne može da se sliša

Odgovori 14 0