(VIDEO) MILJANA OTKRILA SVE O TAJNIM POZIVIMA KARIĆA: Kulićka više nije mogla da ćuti!

Autor: Republika.rs

Zadruga

07.05.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić danas je bila gošća "Radio Amnezije" i otkrila sve o porukama Stefana Karića nakon čega je on ponovo ušao u raspravu sa njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana otkrila sve o Karićevim pozivima

Miljana je danas bez dlake na jeziku progovorila o tome šta mislio o Janjušu i Kariću, pa otkrila pojedinosti iz njohovog odnosa pre ulaska u rijaliti.

-Dobar dan, prva nikoga ne napadam. Pre odlaska kod psihijatra on je meni svašta izgovorio za porodicu i svakog dana me prvi dira i komentariše. Gledaoci čuju na kakav način. To da li neko glasa za mene i da li ću biti pobednica, to je lično moj problem. Bitno je biti pobednik u igri što se život zove. To što me gađaš gde boli... I sam znaš šta si preživeo. A što se Janjuša tiče, vidim da i on ima problem sa mnom. Ja sam samo iznela svoje mišljenje o odnosu tebe i Maje. I drago mi je što ste doneli odluku da preokrenete odnos - govorila je Miljana.

-Ja tebe nisam dirao, samo sam rekao da me ne interesuješ. Sada ovo, a kada treba palačinka... - dodao je Janjuš.

- Bespotrebno je da to pominješ. Ako to kad iznesem svoje mišljenje nazivate napadom... A Stefan da zna šta radi, ne bi sa svakom žrtvom imao isti odnos... Ne bi svaka bila žrtva tvog seljacizma - istakla je Kulićeva.

RepublikaFoto: Instagram/mali_janjus

- Ja mislim da Miljana najviše voli Stefana - rekao je Janjuš.

-Da, ali neće da prizna. Mene je prvo zvala - pričao je Stefan.

-I mene je zvala svaki dan, slala mi slike sa Hurgade, a onda kaže da me treba u septičku jamu - nastavio je Janjušević.

-Zvala sam te, pričali smo, ti o Kruni, ja o Željku. A Stefana sam mnogo volela, bio mi je drag, a ovako mi vraća. I on je isto mene zvao kada sam bila u Hurgadi - istakla je Kulićeva.

-I ti si mene zvala, da mi tražiš lovu u 4 ujutru - odgovorio je Karić.

-Da, jer banka nije radila i vratila sam ti u ponedeljak. Ćao - poručila je Miljana.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milena

07.05.2021 18:08

Pačavra samo traži pare c c c c

Zana

07.05.2021 18:17

Svakim danom budaletina pokazuje koliko je pakosna.

Zana

07.05.2021 20:57

Lazovcina , pakosnica u zadruzi , a podguzna muva v. sefu

Zana

08.05.2021 01:02

Strasno je sto ludu mahalusu dugacke jezicine ( vredja ostale ucesnike na najprizemniji nacin) , privilegovanu u svakom pogledu , guraju za pobednika. Providno je da ko god joj se suprostavi , opravdano ismeje, taj biva diskvalifikovan .ili kaznjen honorarom. Ne zakopcavamo se mi na ledjima ! Vecerasnja nominacija je dokaz. Tamo ima par ljudi cutologa koji nicim nisu doprineli u rijalitiju, i nema sanse da oni imaju vecu podrsku od Brendona. Brendon je tacno konstatovao za ergelu , i za konjske lekove .