(VIDEO) ŠA OTKRIO TAJNU KOJU JE ČUVAO CELOG ŽIVOTA, MAJKA MU PRIZNALA PRE 3 GODINE: Primao sam 10 hormona, to mi se odrazilo...

Autor:

Zadruga

07.05.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad se požalio Dragani Mitrović.

Foto: youtube.com/printscreen
Nenad Aleksić Ša se poverio Dragani Mitrović

Nakon diskvalifikacije njegove devojke Tare Simov, Nenad Aleksić Ša sada je centru pažnje velikog broja ukućana, a nekoliko njih udelilo mu je i par saveta.  

Međutim, u jutarnjem razgovoru sa Draganom Mitrović, Ša je otkrio tajnu koju je pre samo nekoliko godina saznao od majke, a ceo život su krili od njega.

- Kada sam malaksao i stegnut sam, ja sam kao klinac morao da primam hormone neke, da bih mogao da dišem, kad god izađem, ne mogu da dišem, nekih deset hormona. Da ti odam tajnu, zbog toga, kada sam bio klinac, to se odrazilo, ja ću moći da dišem, ali se odrazilo na... Zato sam malo hiperaktivan, to je to. J*bi ga, bilo je ili, ili, a majka mi je to otkrila pre 3 godine. Samo da sam ja dobar u glavi - požalio se Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

07.05.2021 11:25

Bože, al je ovaj čovečuljak gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Nemanja

07.05.2021 15:03

Nije on dobro ni u glavi.