(VIDEO) TARA OŠAMARILA OBEZBEĐENJE U NALETU BESA! Zadrugarka potpuno neuračunljiva bije i lomi sve pred sobom!

Autor: Republika.rs

Zadruga

05.05.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov nastavila je sa skandaloznim ponašanjem u "Zadruzi", a sada su pod naletom njenog besa stradali i momci iz obezbeđenja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov napala obezbeđenje

Tara već danima pravi potpuni haos u rijalitiju, napada sve redom kako verbalno, tako i fizički. U  trenucima potpunog rasula, ona je u nekoliko navrata pokušala i sebe da povredi.

Danas je  nakon okršaja sa Miljanom Kulić krenula da uništava njene stvari, kao i njenog sina Željka, a zatim je slomila fotografiju njene majke Marije Kulić.

Dok je Kulićeva udarala u vrata i gurala obezbeđenje pokušavajući da uđe u prostorije spavaće sobe kako bi se obračunala sa Simovljevom, Tara je u naletu besa očamarila jednog od momaka iz obezbeđenja.

Ovak skandal nije promakao snimateljima, te je ovaj snimak ubrzo završio i na društvenim mrežama, a fanovi rijalitija traža Tarinu hitnu diskvalifikaciju!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dolores

05.05.2021 20:53

Ta luđakinja, narkomanka... Ovo više nije reality, ovo je narkomanska kriza, nek je vode na liječenje i izbace napokon vani iz Zadruge, ugrožava sebe i druge oko sebe...

Odgovori 12 1
Duksi

05.05.2021 20:54

Zašto joj sve ovo dozvoljavaju? Bruka i sramota.

Odgovori 12 1
Marija

06.05.2021 09:43

@Duksi - Bruka i sramota za Pink TV i njene vlasnike.

Jeca

05.05.2021 22:04

Ma ovo je za govnjivu motku

Odgovori 12 0