(VIDEO) MILJANA U SUZAMA SKUPLJA USPOMENE NA MAJKU! Kulićeva ne može da dođe k sebi od šoka koji je pretrpela!

Autor: Republika.rs

Zadruga

05.05.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne može da se smiri nakon što joj je uništena uspomena na roditelje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana u suzama zbog majčine fotografije

Naime, već danima Tara Simov pravi haos u "Zadruzi", kako bi je poslali kući jer ne može više da izdrži u rijalitiju. Jedna od meta koju je našla za put ka diskvalifikaciji je Miljana Kulić koju sve vreme napada, kako verbalno tako i fizički.

Sada joj je polomila sliku Marije Kulić koja joj je stajala kod kreveta i napravila dodatni haos. Miljana se veoma potresla zbog ovoga, te je u jednom trenutku počela da grca od tuge.

-Polomila mi je sliku moje majke - plakala je Miljana.

-Uradiću ti ja novu sliku - rekao je Ša koji je pokušavao da smiri situaciju nakon ovog novog karambola koji je napravila njegova devojka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zana

05.05.2021 16:09

Luda mahalusa vredja , pogrdno naziva druge ucesnice da su kurve , psihicki bolesnici...svojom poganom jezicinom Llomila , polivala , bacala tudje stvari u wc solju , bazen., udarala neke zadrugare ..i pritom imala zadovoljan sadisticki izraz . Nikada za tako nesto nije kaznjena. Privilegovana je u pogledu smestaja , hrane , prisustva za crnim stolom , ulazila i izlazila iz zadruge kad je htela, skupljala informacije iz spoljneg sveta koje zloupotrebljavala .. Uzvezdila se , pa umislila da moze sve sto pomisli. Tara jeste agresivna , ali , svaka joj cast za postupanje prema ludoj mahalusi pogane jezicine .

Odgovori 18 1
Milena

05.05.2021 18:41

@Zana - Nju produkcija i novinari uzvezde i ona misli da je bitna, stalno provocira, pominje da ima najveći honorar, a beda nije imala WC do pre 3 godine Sin je ne prepoznaje, majka staratelj, sve je jasno Naporna je više, bezobrazna, nevaspitana, nekulturna, nikoga se ne boji, pa ni Boga

Odgovori 17 1
Zana

05.05.2021 16:35

Frljana u nastupu svog bezobrazluka i ludila , upada kod Marka i Bore i ometa im emisiju. Iako zamoljena da izadje , ona bezobrazno , iritirajuci nastavlja po svome da prica , prica...kao to sto to rade ludaci. I , opet je niko ne kaznjava za bahatost. Frljana umislila da su ona i njena mama nezamenljive ( ha , ha , ha ) , pa da mogu da rade drugima sta hoce . Mahaluse, na kvadrat.

Odgovori 16 1
Marija

06.05.2021 09:45

@Zana - Sada je Miljani lako. Čim se Mariji nešto ne svidja zove sestru Milicu da interveniše za Miljanu.

Odgovori 11 1