ŠOKANTNA IZJAVA MARKA JANJUŠEVIĆA: Laži čuvaju brak!

Autor: Republika.rs

Zadruga

04.05.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš izjavio je šokantnu stav!

RepublikaFoto: Instagram/mali_janjus
Janjuš je otkrio šokantan stav o braku...

Marko Janjušević Janjuš, učesnik "Zadruge", razveo se od Ene Janjušević nakon što ju je prevario da zadrugarkom Majom Marinković.

Danas se priključio raspravi koja se vodila o vezama, braku i lažima, i otkrio svoj stav koji je šokirao sve.

- Ja sam lagao takođe u braku, 100 puta sam lagao, ko god je ušao ovde oženjen, ne računajući miću, svaki oženjeni muškarac bi slagao, kada bi rekao da ne bi j*bao nikoga! Ovo su sve lažne veze, niti će moći da funkcioniše, jedna veza će ovde uspeti. Napolju postoje ljudi koji rade posao, sutra će doći i reći da nisu ništa uradili, Matora zna kakav je njen posao, postoje razni pevači, razne pevačice, gde sam ja doživeo da dođe pevačica koja je takođe udata, a vidiš razvlače je kao...Ali znaš da ćete odmah provaliti. Najveća laž je što ide sve dalje i dalje, a nigde perspektive, mene će moja žena ceo život da voli, ali mi neće nikad preći u životu, u maloj svađi će se prebacivati non-stop- rekao je Janjušević, pa dodao:

- Brak, da ne postoje laži, nijedan brak ne bi opstao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksa

06.05.2021 03:09

Lažov trebao svoj brak da sačuva. Više ne pominje svoju ćerku Krunu.