POPUSTILE MU KOČNICE! KRISTIJAN SE JAVNO OBRATIO ŽENI I NAJAVIO PREVARU: Ivana, molim te izvini, Kristina me mnogo pali

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović se totalno posvetio pevačici i zaboravio da je oženjen. Spalevićku grli, ljubi, drži joj treninge, a kako mu i to nije dosta, počeo je i da je hrani

Republika
Foto: youtube.com/printscreen
Kristijan se baš loži na Kristinu, izvinjava se Ivani...

Kristina Spalević i Kristijan Golubović su svakim danom u sve bližem odnosu, a da su krimi-momku popustile kočnice, jasno je bilo kada je stao ispred kamera da se javno izvinjava ženi.

Naime, iako se Golubović jedno vreme kleo da on na pevačicu gleda kao na ludog ortaka, dve nedelje kasnije stvari među njima su izmakle kontroli, te su javno počeli da se ljube, vataju, masiraju, maze. Dok je Kristina ležala preko njega, Golubović nije mogao da se kontroliše, pa je počeo da joj masira lice i da joj prste gura u usta.

Golubovć: Vidiš kakva je, kao ja kad sam bio mlad. Ona je kao devojke iz devedesetih

- Hoćeš da ti polomim vrat? To se ovako radi - pitao je Golubović pevačicu i počeo prstima da joj prolazi preko lica i usana.

- Može, samo te molim da budeš nežan. Tvoji dodiri me pale - pričala je Spalevićka.
Nakon što su se izvatali u pabu odšetali su u ekonomsko dvorište i nastavili da se pipkaju i maze. Kristina je zamolila Kikija da joj bude lični trener, što se njemu veoma dopalo. Prvo joj je pokazivao vežbe, a kada je ona ponavljala, on ju je dodirivao po zadnjici i grudima, dok se ona tome nije protivila, već mu je dodatno davala povoda da nastavi dalje.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Voli kako se ona uvija...


- Jao, bre, pa je l' ti ovako treniraš devojke? Sad je meni sve jasno - rekla je Kristina, a Golubović joj je objasnio kako stoje stvari:
- Slušaj, mala, ti si mi pravi izazov. Nabijena si baš onako kako ja volim. Prava gazelica. Ima od tebe da napravim bombu. Moraš da budeš disciplinovana jer je to najbitnije. Znam da ti nije lako pored mene da se obuzdaš, ali, veruj, i ja se borim svom sngom. Kad mi se tako naguziš, dođe mi znaš već šta. Uf, šta mi radiš. Sad bih te pojeo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tara šutnula Miljanu u stomak!


Tara Simov okomila se na Miljanu Kulić, a sve zbog toga što je želela da iste noći bude diskvalifikovana iz "Zadruge". Pomahnitala starleta je sve vreme pljuvala Nišlijku, psovala i vređala. Onda ju je pratila do dvorišta, a zatim je nasrnula na nju i samo se čula kuknjava.
- Šutnula me je u stomak, imala sam kiretažu, u ranu me je udarila, kurva raspala. Istog momenta podnosim tužbu. Krvarim, zovite policiju odmah - vrištala je Miljana, a Tara nije želela da se smiri, već se smejala, kao da uživa u tuđem bolu.
Kulićeva je čučnula i držala se za stomak dok je jaukala od bolova. Produkcija je odmah reagovala i kaznila Simovljevu.

Kada je zaljubljeni par završio trening, Golubović ju je izmasirao, a potom je uzeo marker i popravio joj tetovažu na leđima. Dok joj je crtao po telu, ona se uvijala, a on ju je ljubio po leđima. Posle joj je doneo ručak, ali mu to nije bilo dovoljno, pa ju je i nahranio.

Svestan da čini gluposti i da se to njegovoj ženi Ivani nikako neće svideti, kroz zube je promrmljao da ne može više protiv sebe.
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Podseća ga na devojke iz devedesetih...

- Ivana, molim te izvini. Ne gledaj, ne mogu da odolim ovoj maloj. Vidiš kakva je, kao ja kad sam bio mlad, a to me pali. Ona je kao devojke iz devedesetih - izustio je jedva dok se Kristina pravila da ga ne čuje, ali svakako da joj je imponovalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

05.05.2021 11:49

Razočarao nas Kiki.