OLIČENJE NEPRIMERENOG PONAŠANJA: Marinkovićeva SE SKIDALA, nameštala GOLE S*SE a onda i PRETILA ZAPOSLENIMA!

Autor:

Zadruga

04.05.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno ponašanje učesnice "Zadruge"

Foto: youtube.com/printscreen
Izbačena iz hotela... Maja Marinković

Kontroverzna učesnica "Zadruge" Maja Marinković navodno se, pre ulaska u pomenuti rijaliti, bahatila u jednom hotelu na Kopaoniku, odakle su je i izbacili.

Naime, ona je letos posetila jedan od luksuznih hotela na poznatoj turističkoj destinaciji, a zbog neprimerenog ponašanja i uznemiravanja gostiju, bila je prinuđena da ga napusti.

- Maja je planirala da se na Kopaoniku odmori desetak dana pred ulazak u rijaliti, ali je zbog pritužbi gostiju hotela u kojem je odsela ranije morala da prekine svoj odmor. Odabrala je hotel u kojem uglavnom odsedaju porodice sa decom, ali to Maju nije sprečilo da se ponaša kao da je kod svoje kuće- govori izvor koji je zatekao na licu mesta i dodaje da je Marinkovićeva pravila probleme na svakom koraku.

 

 

- Bila je glasna i bahata, remetila je odmor ostalih gostiju. Ponašala se kao razmažena, umišljena zvezda i već prvih dana gosti su počeli da se žale osoblju hotela da ne mogu od Maje na miru ni da obeduju, a kamoli da se odmore. Međutim, to nije bilo ono Što je izvelo goste hotela iz takta, već činjenica da se Maja oglušila o svaku molbu osoblja hotela. Umesto da se smiri, Maja se nakon doručka skidala u majušni bikini i terala svoju prijateljicu da je fotografiše po celom hotelu. Scena koja je prelila čašu dogodila se na bazenu hotela, kada je Maja pozirala u oskudnom bikiniju, zanemarujući to što su se u tom trenutku oko nje nalazila deca. G*zila se, pućila, nameštala gole s*se, navlačila tanga gaćice i zgražavala ljude oko sebe- otkrio je pomenuti izvor.

 

 

Žalbe gostiju postale su sve žustrije, a Maju je na kraju osoblje hotela i izbacilo. Prema pisanju medija, ona je tada burno reagovala i napravila scenu, prozivajući sve zaposlene u hotelu. Starleta im je pretila "moćnim prijateljima", kao i otkazom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading