NAKON MININE ISPOVESTI O SILOVANJU, OGLASIO SE I MENSUR: Zadrugarkin bivši detaljno ispričao sve o njenoj tajni!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.05.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Mina Vrbaški prolila suze govoreći o silovanju koje je proživela, a to njenu tajnu otkrio Vladimir Tomović, sada se oglasio i njen bivši rijaliti dečko Mensur Ajdarpašić i dodatno joj stavio so na ranu.

Foto: Estok/Dušan Milenković/Jelena Simonović
Mensur se oglasio o Mini Vrbaški

Nakon raskida Mine i Mensura iznosile su se pojedinosti u medije, a pominjalo se da čak i to da je zadrugar navodno bio nasilan prema njoj, te da ju je izbacio iz kola nasred puta.

Dok su svi mislili da su se napokon strasti među njima smirile, on se oglasio povodom nove Minine drame i rekao šta misli o celoj situaciji: 

- A dobro, to je taj kult ljudi, Čolak, Tomović, Bora, Mina... Mislim, problem između njih i njihovih očekivanja međusobno... Ali jedna potajno najveća ljubav ikad u Zadruzi, Vladimir i Mina, ma nemojte mi reći da je do toga došlo... Znao sam ja tu njenu tajnu i još dosta njih. Ali nije mi stalo do male Mine Vrbaški kao njemu, niti mi išta znači da bih bilo šta iznosio, pored svih neistina koje je rekla o meni i našem odnosu. Oni se vole, slabi su jedno na drugo... Baš šteta, a obećali su jedno drugom dosta, da bi deca Vrbaški i Tomović trčala po Bartuli sad. Nego dobro, ovo je još jedna u nizu njihovih tajni. Nije moja stvar. Da žive u Bartuli u bungalovima (smeh). Rođeni jedno za drugo! Najskladniji par ikada, javnost nije videla toliko slične osobe u istoriji rijalitija. No naposletku bi oni kao Miljana u rijalitiju bili sa decom. Kad tad bi on to rekao (tajnu), verujte mi - rekao je Mensur za Pink.rs

Podsetimo, sinoć se u "Zadruzi" odvila prava drama kada je Mina ispričala da je Vladimir Tomović otkrio njenu tajnu da je bila silovana i to Filipu Caru. Inače, mnogi su znali da Vladimir zna Mininu tajnu još od "Zadruge 2", a on je stalno isticao kako je neće otkriti, a onda to i uradio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading