(FOTO) ŠA POSLAO IVANI PISMO U KOJEM JOJ PRETI UBISTVOM: Papir procurio u medije, pa NASTAO HAOS!

Autor:

Zadruga

30.04.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša pobesneo je kada je saznao da se Ivana viđa sa Vladimirom Tomovićem, pa je osim pretnji na televiziji odlučio da pošalje pismo i dalje zakonitoj supruzi.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, Instagram/_ivv_
Odlučio da joj zapreti... Ivana i Ša

Ono što je repera posebno razbesnelo, jeste činjenica da Ivana ima sva ovlašćenja za njegove račune u banci i da nesmetano može da podiže novac koji mu leže. A kako je saznao da ona ima nešto sa njegovim ljutim protivnikom Tomovićem, razbesnela ga je pomisao da zajedno troše njegove pare.

On je proteklih dana suprugu nazivao preljubnicom, poručivao joj da se ne igra njegovim novcem, a sada se u javnosti pojavilo i pismo koje je Ša želeo da pošalje, ali ga je produkcija "Zadruge" sprečila u tome. Ipak, neko je fotografisao pismo koje je završilo u medijima. A da sve bude gore, Ša u ovom pismu preti supruzi smrću. Sadržaj pisma koje je procurilo u javnosti prenosimo u celosti:

- Ako je istina da se viđaš s Vladimirom neću da te vidim kad izađem iz rijalitija, da si odmah napustila moj stan. A ako s tim klošarom trošiš moje novac, ubiću te. Javno si me ostavila, a onda sam ja kriv što sam te prevario. Kako sam ja tebe mogao da prevarim kad si ti mene ostavila? Da me nisi šutnula kao kera, znaš da ništa od ovog ne bi bilo tako. Uskoro bih izašao i uživali bi, putovali, zezali se, ali ti si uništila život i sebi i meni. Razočaran sam tvojim izborom, pored svih ljudi nađeš Tomovića, ako se k*ešeš s njim tek ćeš da vidiš. Sve ću ti oduzeti i ostaviću te bez ičega - napisao je Ša u pismu koje je objavio "Svet". 

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Hteo s njom da putuje, ali i malo da se švaleriše... Ivana i Ša

Podsećanja radi, Ivana je angažovala advokata i poslala Nenadu papire za sporazumni razvod što je on pročitao i otkrio da ima vremena tri dana da odluči da li će potpisati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljubica

30.04.2021 17:37

Kakav ološ od čoveka, pa to nije odavno viđeno! Vidi se da je iskompleksiranog pravio "gladan ku..c", pa mu je samo lova važna. Iskompleksirani picopevac, koji je nekako u ovoj državi postao muzičar, mada nema sluha, očigledno je hteo i jare i pare. Vidi se tačno da je agresivac, pa me ne čudi pretnja ženi da će je ubiti, a kao i svi agresivci je neviđena kukavica. Bednik koji nije video dalje od Fontane, pa je (Hvala Bogu) tamo i ostao i sa stanom. Jedino dobro je to što su svi vedeli kakav je, tako da ne samo da će ostati bez pola imovine, nego neće više moći ni da radi. Kratak period posle Zadruge će ga pozivati kao mečku u cirkusu, a posle ni jedan normalan čovek više neće hteti da radi sa ovim netalentovanim, iskompleksiranim i nezahvalnim nečovekom, visokim metar i žilet!.

Odgovori 16 0
Zana

01.05.2021 09:13

Za ovakvu pretnju koju napisao u pismu , moraju da reaguju nadlezni drzavni organi, od psihijatrije do pravosudnih. .

Odgovori 10 0
Psihijatar

01.05.2021 17:45

@Zana - Draga gospođo/ice, Psihijatar zaista hema ništa sa njegovim vaspitanjem i kompleksima, sa ovim pretnjama bi trebalo da se pozabave sudski organi

Mira

04.05.2021 07:44

Ligavac. Po njemu je napad najbolja odbrana bez obzira šta on radi. Šljam od čoveka.