(VIDEO) TOMOVIĆ VEĆ POČEO S GRADNJOM, BULDOŽERI NE STAJU: Ša će poludeti kada čuje šta Ivana i Vladimir rade s njegovim PARAMA!

Autor:

Zadruga

28.04.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša u "Zadruzi" proživljava pakao od kada je saznao da se njegova supruga Ivana viđa sa Vladimirom Tomovićem i sada samo razmišplja kako njih dvoje napolju troše njegov novac iz rijalitija.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, E-Stock, Instagram/printscreen
Vladimir Tomović odgovorio Nenadu na napade da troši njegov novac

A nakon što je Ša poluideo i poručio Ivani da pazi šta radi s njegovim novcem, oglasio se i Vladimir koji je usred gradnje pa je poručio reperu:

- Moram da se obratim ovim divnim ljudima u "Zadruzi", pošto pričaju da nemam leba da jedem. Evo, ove moje ruke su čiste, nisu prljave, kao njihove, sa njihovim delima... Evo, ja orem i kopam! - rekao je Tomović, a onda je dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mnogo se uplašio za svoje pare... Ša

- Evo, ovo moj rođeni brat snima! Ja mogu da se pohvalim da smo ovde kupili jedan deo imanja. Mi to kultivišemo i sređujemo, da možemo da kažemo da vraćamo imanje koje su naši preci prodavali... Evo, gore nam je kuća. Nemamo milione, ferarije, lamborginije, radimo, kupujemo zemlju... A ovi tamo što me prozivaju da trošim njegove pare, gospodin Nenad Aleksić i ona njegova divna devojka, konkubina, nek' se ne sekiraju, ne trošim njihove pare. Ja ulažem svoj novac. Hvala bogu, imali smo oca koji nam je dovoljno stvorio. Eto nama radi bager, njima neka radi tobogan - ispričao je, između ostalog, Tomović na svom Instagram profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading