IVA TUŽI TARU ZBOG IZJAVE DA JE TUKLA ŠARIĆEVU ŽENU: Grgurićeva negira i vezu sa ovim čovekom!

Autor:

Zadruga

27.04.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić imala je ozbiljan sukob sa Tarom Simov i sa Nenadom Aleksićem tokom "Zadrugovizije", a sinoć su je ozbiljno i izvređali tokom emisije "Pretres sa Milanom Miloševićem".

RepublikaFoto: E-Stock
Pada tužba za klevetu... Iva i Tara

Grgurićeva se danas oglasila i istakla da će se zbog Tarinih i izjava Marka Đedovića da je tukla suprugu i ćerku hrvatskog biznismena Marijana Šarića, kao i da je imala se*s sa Suadom Kesrovićem Šukijem, naći pred sudom:

- Moram vam reći da nisam gledala Pretres u kojem su me vređali Tara i Đedović, ali sam dobila na stotine poruka o tome i iskreno mi nije jasno što to rade. Ljudi su ogorčeni na sve to i znaju šta sam ja rekla o mojoj prošlosti i sve to je bila istina. Ja nikada nisam pominjala te događaje koje su oni govorili, a pogotovo to, citiraću ih “tukla ženu ili ćerku od Šarića ili da sam imala s*** sa Šukijem“. Ovo postaje već ozbiljno i potražiću pravnu zaštitu zbog kleveta. Znači demantujem sve što su njih dvoje pričali - rekla nam je Iva za Pink.rs, koja se osvrnula i na odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izvređali je samo tako... Iva Grgurić

- Tara i Ša pokušavaju oprati svoje postupke, blateći mene, ali im to ne polazi za rukom - dodala je Iva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading