(VIDEO) ISPLIVAO BRUTALAN SNIMAK: Ša skočio da premlati Taru, pretio joj najgnusnijim psovkama, a onda je usledio ŠOK OBRT!

Autor: Republika.rs

Zadruga

26.04.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša trenutno je u vezi sa svojom ljubavnicom Tarom Simov sa kojom se svakodnevno svađa poprilično žustro, te oko njih sve puca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Malo se vole, malo se mrze...

Na društvenim mrežama postao je viralan klip gde je Ša u par minuta došao od faze besa gde je bio na ivici da pretuče Taru, najgnusije upućenih psovki, do faze plača i odbijanja da prihvati da je on zapravo nasilan.

Javnost je bia zgrožena postupcima repera i jezivim ponašanjem, mnogi su se složili da ova ljubav neće izaći na dobro, te da je raskid najbolje rešenje za njih.

Uostalom pogledajte i sami i uverite se u prilogu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

26.04.2021 22:48

Pokazao pravo lice: Bolesnik, Talog .

MladenBg

27.04.2021 07:44

On nasilan? Pa ova motka raspomamljena ga prebija svaki dan i niko nista ne reaguje. A kada ti padne klapna onda smo mi muskarci nasilni. Nasilje je nasilje, bilo sa zenske, bilo sa muske strane. Zasto motka nije kaznjena?? Nego se zenama tolerise nasilje a muskarcima ne???Isti je slucaj sa ulicarkom Majom.