Letelo perje na Zadrugoviziji! Svađa Grgurićke sa rijaliti-parom završila u trendingu! Iva: Vi ste sramota, a Ivanu i Vladu svi lajkuju

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prethodne sezone "Zadruge" kritikovala Taru i Ša, pa pretrpela salvu psovki i uvreda. Kada je otkrila reperu da mu je još uvek zakonita supruga bliska s Tomovićem, on načisto izgoreo. Katarina Grujić od sramote spustila stoli

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Letelo perje, Iva je isprozivala Taru i Ša...

Veliki Šef organizovao je još jednu spektakularnu Zadrugoviziju na temu "Život je maskenbal", koju je obeležila svađa članice stručnog žirija i pobednice prošle sezone Ive Grgurić sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša, koja bi mogla da promeni ceo tok rijalitija. 

Naime, Grgurićka je tako oplela po reperu i njegovoj ljubavnici, koji su izveli pesmu Bijonse i Džej Zija "Krejzi in lov", da je sve prštalo i na sceni, ali i kasnije iza scene.

- Tara, napadala si me u "Zadruzi 3", najviše od svih, zbog moje prošlosti, a tvoja sadašnjost gora ne može da bude. Možeš da uživaš trenutno, ali kad budeš izašla, videćeš da od vas dvoje nema ništa. Karma je kučka - poručila je Iva, a onda im otkrila da su Ivana i Vladimir napolju imali lajv na Instagramu, koji je naišao na ogromne simpatije publike:

Iva: Tara, tebi nikada neće ući iz dupeta u glavu jer nemaš ni dupe, a nemaš ni glavu

- Ivana i Vladimir su imali više lajkova nego što ćete vi ikada imati. Ja tebe, Ša, ne poznajem, Taru poznajem mnogo više, ti si izgubio blago, a dobio si ništa. Ovaj nastup mi je isti kao vaša ljubav, nigde veze...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kaća rasplakala Miljanu Kulić

Pevačica Kaća Grujić rekla je Miljani Kulić, koja nikako nije bila u elementu zbog zdravstvene situacije s roditeljima, pa, samim tim, ni zadovoljna svojim nastupom, da se vidi da nije srećna. Ona se tada rasplakala na sceni Pinka. Folkerka je došla na red da komentariše nastup Nišlijke koja je nastupala zajedno sa Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem uz pesmu "Baš mi se sviđa tvoja devojka", a njene reči duboko su dirnule Kulićku.

- Super ste bili, ali vidi se da je Miksi tužna. Ja ću te posavetovati da se posvetiš sebi i zdravlju. Vidi se da nisi srećna. Nemoj da plačeš. Mnogo mi je teško, divna si i slatka. Samo se vrati na ono staro - govorila je Katarina, što je rastužilo Miksi do te mere da je zaplakala.

Kada su je saslušali, Tara i Ša su, kao opareni, počeli da vređaju Grgurićku, na opšte zgražavanje svih u studiju.

Tara: Ja sam s ovim zlatnim kavezom.

Ša: A kako ti stojiš u ljubavi?

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kiki nestao sa scene!

Kristijan Golubović pao je sa stolice i slomio se, posle čega je nestao s velike scene Pinka. On je napravio štule od barskih stolica u nameri da obogati scenski nastup sa Branislavom Radonićem i Kristinom Spalević uz pesmu Bebi Dol "Brazil", ali je otišao je sa scene ranije jer se polomio sa njih.

- Kristijan je trebalo da bude sa nama, ali nam se desilo ovo sa scenografijom - rekao je Brendon.

- Veoma mi je žao - dodala je Kristina.

Iva: Ja, savršeno. Pored mog zlatnog kaveza stojiš, nije ti zlatan, ali ti je kavez. Sramota, oboje treba da vas bude sramota. Tara, ti nemaš stida, ni srama.

Ša: Ja imam od zlata!

Iva: Ti sigurno imaš od zlata!

Tara: Ako znaš da nemam ni stida ni srama, što me komentarišeš? Evo, postideh se živa.

Tara: Crkni, kurvo. Ona je zaboravila da je bila sa starijim čovekom i da je vozila njegova kola i tukla njegovu ćerku

Iva: Tebi nikada neće ući iz dupeta u glavu jer nemaš ni dupe, a nemaš ni glavu.

Tara: Barem mi ništa nije fuš. Ti si stavila nove zube, ali i dalje si ružna.

Ša: Bar ti ne treba deda da uspeš u životu.

Tara: I mlohavi ku*ac.

Iva: Sramota!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sanji Stanković pala vilica zbog lezbo-poljupca Matore i Sandre

Jovana Tomić Matora i Sandra Rešić su se žvalavile na sceni Pinka. Njih dve su odlučile da se publici predstave pesmom "Samo seks" Tamare Todevske i grupe 187, a niko nije očekivao takav scenski nastup, zbog kog je Sanji Stanković od šoka pala vilica.

- Ova me udavi jezikom, nisam znala šta smera - rekla je iznenađena Rešićka.

- Izvini, mama Cico - obratila se Matora mami Sandre Rešić.

Tara: To si ti pričala, da se je*eš za karneks.

Nakon što su svi završili s komentarisanjem, Tara se još jednom obratila Ivi.

- Crkni, kurvo - rekla je Simovljeva dok je odlazila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Đekson: Anja, ti si hodajući seks

Nemanja Đerić Đekson se tokom nastupa naložio na Anju Todorović, što joj je otvoreno i priznao, ali slično se osećao i dok je gledao Paulu Hublin i Teodoru Bilanović. Reper je sedeo poslednji u nizu kao stručni žiri i sve vreme je odmeravao zgodne zadrugarke koje su se smenjivale na velikoj sceni Pinka. Prva je na red došla Paula Hublin, kojom je bio oduševljen, a zamerio joj je što je imala seks sa Tomom Panićem. Anji Todorović je rekao da je ona seks koji hoda, dok je Teodori Bilanović priznao da je ne bi pustio da uđe u "Zadrugu" da je znao da je toliko lepa i seksi.

Na sve ovo Katarina Grujić je od sramote zbog svega što je rijaliti-par izgovorio spustila crvenu stolicu i time jasno stavila do znanja šta o njima misli, zbog čega su Tara i Ša kasnije negodovali.

- Meni Kaća Grujić spušta stolicu, kao ona mene neće da komentariše, strašno - rekao je Ša sav izbezumljen.

RepublikaFoto: www.youtube/Zadruga Official

Maja i Janjuš kao zmija i žaba

Maja Marinković i njen voljeni Marko Janjušević Janjuš predstavili su se numerom "Zmija i žaba", koju u originalu izvode Slavica Ćukteraš i Ognjen Amidžić. Oboje su se pojavili u narodnoj nošnji i trudili da oponašaju sve pokrete iz spota za ovu pesmu. Njihov nastup doveo je do suza sve prisutne, koji su se smejali dok su ih posmatrali.

- Svetica broj jedan se poistovetila sa mnom, a ona je zaboravila da je bila sa starijim čovekom i da je vozila njegova kola i tukla njegovu ćerku, a ja sam sa Nenadom, koji će se razvesti zbog mene. Ona ne može da bude kao ja, ona je velikomučenica Iva Grgurić. Svetica broj dva, neću ime da joj pomenem, jeste kao protiv prevara, a ja sam upućena u sve njene prevare - rekla je Tara, dok je njen oženjeni momak dodao:

- Za Ivu sam znao preko Tare i da je pobednica bila i Tara je sve pričala o njoj u superlativu, a što se tiče kolega, nemam šta loše da kažem, ali mi je dečje da se Kaća onako spustila, i to je to!

RepublikaFoto: Printscreen

Pobednici!

Glasanjem na Tik-toku najviše glasova dobile su Paula Hublin, Milica Kemez i Monika Horvat. Korisnici društvene mreže Instagram glasali su u velikoj meri na zvaničnom profilu rijaliti-programa "Zadruga", a pobedu u ovoj kategoriji odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović, koji su već osvojili nagradu novinarskog žirija.

Nakon fenomenalnih nastupa zadrugara došlo je vreme da stručni žiri proglasi pobednika. Do samog kraja je bilo neizvesno, a na osnovu njihovih glasova veliku pobedu odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović. Kao i na svim Zadrugovizijama, i ovog puta je milionski auditorijum glasao putem SMS poruka, a Maca i Dušica su otkrili dve grupe koje su osvojile najviše glasova. Prva grupa bili su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, a druga su bili Paula Hublin, Monika Horvat i Milica Kemez. Oni su se u bekstejdžu priključili voditelju Darku Tanasijeviću, te istakli da su iznenađeni što imaju najviše SMS glasova. Nakon nekoliko trenutaka Darko je obavestio zadrugare ko je odneo glavnu nagradu. To su bili Paula, Monika i Milica, koje su već osvojile i Tik-tok nagradu.

Inače, snimak svađe članice žirija i rijaliti-para našao se u trending na listi Jutjuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

26.04.2021 06:10

Bravo Iva!