ZBOG NJEGA STEFAN LJUBOMORIŠE, A ZADRUGA JE NA NOGAMA: ANĐELO sve o osećanjima koja ima prema MISICI!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.04.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga je na nogama, dok Stefan ne zna šta bi sa sobom od ljubomore, dok Anđelo otkriva šta oseća prema Jovani.

RepublikaFoto: Republika
Dugo se spekulisalo o Anđelovom odnosu sa Misicom...

O flertovanju Jovane Ljubisavljević Misice i Anđela Rankovića mnogo se pričalo dok je Anđelo bio u Beloj kući, ali izgleda da su ostali aktuelna tema i sada kada je Anđelo ispao iz rijalitija.

Većina zadrugara bila je uverena da je Misica bila zaljubljena u Anđela, te da ga je pratila i pokušavala da uvek bude u njegovoj okolini, sada se oglasio i Anđelo otkrivši kakva je bila njegova veza sa Misicom.

- Ovako, što se tiče Jovane, ta tema je bila potegnuta i unutra, mnogi su iznosili mišljenje, da me ona gleda, da ja nju gledam i gledaoci su nas spajali na početku, videli su nas kao par. Ja sam i tada rekao, misica i ja nikada nismo provodili toliko vremena da bismo se muvali, da bi se to dogodilo u pitanju. Družili smo se, pa smo se razdvojili kad je Tomović izjavio da mu se ona sviđa. Što se tiče flertovanja i muvanja, na početku je bilo pogleda, to je normalno da se pogleda. Ne verujem da je ona bila zaljubljena u mene. Nisam nikada osetio to od nje, da je zaljubljena u mene. Ne mislim ni da me je pratila, ne mislim da mi je pevala pesme, ne mislim da me je sa namerom jurila- rekao je Stefan, pa dodao zašto misli da je tema ponovo pokrenuta sada kada je ispao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svi pokušavaju da shvate da li je ona zaljubljena u Anđela...

- Čudno je to da su pokrenuli baš kada sam izašao. Opet, to je sve njihovo mišljenje. Ja nisam gledao iz tog ugla kao oni. Možda su ljudi videli sa strane nešto više. Ali što se moje strane tiče, a i njene, nije bilo te hemije. Da jeste, verovatno bismo se zbližili i ušli u vezu.

Stefan Karić je danas naveo da je poslednja žurka na imanju bila prva žurka na kojoj je Misica sve vreme provela sa njim, a da je pre Anđelovog izlaska volela da se šeta i igra po kazinu. Ovo je Karića navelo da posumnja u Jovanu, a Anđelo je morao da se dotakne ove teme ne bi li otkrio da li je i on želeo vezu sa Misicom:

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Zbog nje je Stefan ljubomoran...

- To je već njegova stvar šta on vidi. Ja nikada nisam želeo da se uplićem u njihovu temu. Nikad nisam želeo da budem deo njihove veze. Ako je on to video, to je već njegova stvar, ne mogu da zalazim u to. Čak i tada kada su nas spajali, ja sam pričao da ona nije moj tip devojke. Nisam stigao toliko da ispratim klipove, nisam promenio mišljenje o njoj. Mi smo bili korektni. Kada su krenula povezivanja sa Vladimirom, mi se više nismo ni družili. Isto mišljenje od samog starta imam o njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading