NAPOKON SE OGLASILI: Ivana i Tomović otkrili sve detalje o svojoj vezi!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.04.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović otkrili su detalje o njihovoj vezi!

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com
Ivana i Vladimir oglasili su se povodom sprekulacija o njihovoj vezi...

Vladimir i Ivana oglasili su se na društvenoj mreži Instagram povodom spekulacija da su u vezi, i tom prilikom otkrili su u kakvi su im odnosi, ali i šta im smeta od komentara.

Iako su demantovali priču da su u vezi, čini se da Vladimir Ivanu ipak obožava, a to je dokazao razgovorom koji je vodio sa Ivanom, a koji prenosimo.

-Meni ne treba lična promocija, ko treba da me voli, voli me. Neka radi ko šta hoće, neka misli o meni šta ko hoće, samo nemojte da meni bitne osobe da pljujete. Posebno mi je žao zbog Ivane, jer ona nije kriva za to, našla se u tolikoj hajci zbog toga što sam joj poslao par lepih reči. Mi se nikad u životu nismo videli, nismo u životu jedno drugom pružili ruku, kunem se svim svetim da ja ovu ženu nisam upoznao. Ivana ni za šta nije kriva, nju ne zanima ništa- počeo je Vladimir i dodao:

Foto: instagram.com/printscreen
Možda nisu par, ali svakako deluju srećno...

-Ivana je divno stvorenje, Ivana je jedna divna žena, ima divan osmeh. Ona je poslednja osoba koja zaslužuje da se krivica za bilo šta baci na nju. Ona je zaista predivna žena. Svako blato koje imate bacite na zadrugare koje su grešili, ne udarajte na bolne teme, kao što je pitanje deteta, ne povređujte ovu divnu ženu koja nije ni za šta kriva. Nemojte da je prljate, nju treba da veličate, a ne da prljate.

Nakon toga prokomentarisala je i Ivana.

- Ja ne želim da budem u medijima, i mislim da je to svima do sada znamo, i naši komentari i naše prijateljstvo je problem jer si ti muško. Mi se nismo znali, ali on je dobar čovek i dobar prijatelj. Meni ne smetaju komentari, meni smetaju lažni naslovii, mi ne pravimo dete, mi nismo u vezi-  zaključila je Ivana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

24.04.2021 06:54

Razmena poruka nije ljubavma veza.