(FOTO) PRIČALA JE DA SU IMALI PAKLENI BRAK! Ovako izgleda Alija, bivši Rialdin muž!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.04.2021

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" Rialda Karahasanović često je govorila o bivšem suprugu i turbulentnom odnosu koji su imali. Malo ko zna kako on zapravo izgleda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda

Dok uživa u mirnoj luci sa zadrugarom Kenanom Tahirovićem sa kojim je već mesecima u srećnoj vezi, Rialda svako malo pominje bivšeg muža Aliju sa kojim je imala buran brak.

Zadrugarka je govorila da su oni imali česte fizičke okršaje, a svađe su im bile takve da mu je i razlupala automobil.

-Ja se nikoga ne bojim. Shvatam da su muškarci na oprezu, ja se ne bojim da uđem u konflikt ovde, ja sam se sa Alijom tukla, ganjala se po gradu, polupam mu auto, nemam kraja... - govorila je Rialda sinoć tokom svađe.

Jednom prilikom za bosanske medije oglasio se i sam Alija koji nije imao lepe reči za bivšu suprugu:

-Ne bih više ništa da izjavljujem o njoj. Može ona tamo u rijalitiju da priča šta hoće, a činjenica je da cijelo Sarajevo zna ko je Rialda - govorio je.

RepublikaFoto: facebook.com
Rialda i Alija u vreme ljubavi

Malo ko zna kako zapravo izgleda Alija, a svi će se sigurno iznenaditi kada budu videli da između njega i Kenana nema ama baš nikakve sličnosti.

Rialda Karahasanović, učesnica je rijalitija Zadruga, a sa bivšim suprugom Alijom Lokvančićem je bila pet godina u braku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

23.04.2021 18:52

Ne mogu da razumem ove zene koje se tuku sa partnerima : Rialda sa bivsim muzem , Tara koja udara samare Sa , Mina koja se bila sa Mensurom , Carem , Miljana koja tuce azolu , Maja koja bije , stipa , grebe Janjusa.... Takve zenturace , prostakuse , ne znaju da razgovorom rese probleme , pa pokusavaju tucom , svadjom sa partnerima . Ne cinite to vise , jer se tucom nista ne resava. Kulturno se RAZIDJITE !