TARA SIMOV PRETUKLA PEVAČA: Bila je sa njim u vezi pa mu RAZBUCALA I GLAVU I STAN!

Autor:

Zadruga

23.04.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov svakodnevno se svađa, ali i tuče sa Nenadom Aleksićem Ša u "Zadruzi", a sada je otkriveno da ima i veoma tešku narav. Ona je čak pravila i ozbiljna krivična dela za koja nije odgovarala jer ih je uglavnom skrivila kao maloletno lice.

RepublikaFoto: Ilustracija Youtube/Kristen Leah, youtube.com/AmiG Show
Razvalila pevaču glavu... Tara

Kako je za "Svet" otkrio izvor blizak jednom pevaču s kojim je Simovljeva bila u vezi, ona je jednom prilikom toliko poludela da je pevača napala fizički i nanela mu teške povrede:

- Tara je agreasivna od malena, ona prosto ne ume da kontroliše svoj bes. Još kao klinka se tukla u osnovnoj školi, a onda i kasnije. Zabavljala se s tim dečkom par meseci, on je pevao po lokalnim kafićima i nekim privatnim proslavama, a ona je bila previše ljubomorna, stalno mu je pravila scene. To veče našla mu je neke poruke u telefonu, on nije stigao ni da objasni, ona je već uzela bejzbolku iz njegove sobe i krenula da mu lomi stvari po kući, od televizora, pa nadalje. Kada je počeo da urla na nju, onda je i njega opalila posred glave. Kada je videla  da krvari, zvala je hirnu pomoć. On je sutrdan prijavio slučaj policiji i tražio zabranu prilaska za Taru njemu i njegovom stanu- kaže prijatelj povređenog pevača i dodaje:

Foto: instagram.com/tarasimov
Lepa i opasna... Tara Simov

- Ona ga je posle toga zvala i molila da joj oprosti, stalno je sebe pravdala tim bipolarnim poremećajem i govorila kako je ona napušteno dete, da joj je majka u zatvoru, otac u drugoj državi i da joj treba njegova zaštita. Međutim, on nije želeo da čuje više za nju. Baš pre neki dan komentarišemo i razmišljamo koliko je nadrljao Ša, tek kad izađe shvatiće s kim je u vezi - zaključio je izvor. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svakodnevno se tuku u "Zadruzi"... Tara i Nenad

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

23.04.2021 19:03

Tako mu i treba. Strpao je 40 godina u dupe a nije shvatio da je devojka agresivna , sa psihickim poremecajem, ekstremno ubrzanim govorom kada je u ma........oj fazi. Jos se sa njom odusevljava ??????.