Nakon svađe Jovane i Stefana OGLASIO SE Osman! Opleo po zadrugarkama, pa poručio: Stefanu ću objasniti neke stvari!

Autor:

Zadruga

22.04.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon svađe Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića oglasio se njegov otac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nakon svađe Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića oglasio se njegov otac.

Protekle noći, tokom ali i posle emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića. Naime, sve je počelo tokom emisije kada je pomenuto da je Jovana gledala u Anđela, a onda je umešan u to i diskvalifikovani zadrugar Vladimir Tomović.

Ovim povodom za domaće medije se oglasio Osman Karić, otac Stefana Karića, koji je otkrio kako gleda na sve.

- Ispratio sam čitav splet okolnosti zbog kog često dolazi do svađe između Stefana i Jovane. Mislim da mnogima tamo ne odgovara ta veza, nekima zbog krajnjeg bilansa na tabeli zvanoj finale, nekima iz ljubomore i iz raznih pobuda njima znanim. Svi oni koji su sinoć ustali da perfidno, po ko zna koji put, pričaju i detaljišu njihov odnos čineći im medveđu uslugu, a tobože žele Stefanu da otvore oči, kako Jovana ipak nije devojka kakvom se predstavlja. Lično, da sam na Stefanovom mestu, samo bih ustao, rekao da me ništa u vezi Jovane pre mene ne zanima, bitno mi je da su mnogi tamnošnji "zavodnici" probali da osvoje njeno srce i da su ga iz*uvali. Zna se ko je ušao i rešio njihovu zagonetku "Jovanu" u svega par dana što oni zavodnici nisu za nekoliko meseci - rekao je Osman za Pink.rs, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

- Stefan mora da zna da nije ušao u manastir da traži svetice, nego u Zadrugu, gde ima devojaka lakog morala, gde je u plastu sena našao iglu zvanu Jovana Ljubisavljević (svetica), za sve dosadašnje dame koje su u Belu kuću kročile. Stefan je emotivac koji sanja snove, traži nešto što ne postoji, otkriva svoje slaboti, tako da neprijatelju daje oružje iz koga će ga gađati, kad izađe, objasniću mu da savršenstvo ne postoji. Savršenstvo je obostrana ljubav i poštovanje što on trenutno ima.

 

Komentari (0)

Loading