(VIDEO) SKIDAJ GAĆE: Kristijan i Kristina se svukli u pabu, JAVNA PREVARA!

Autor:

Zadruga

22.04.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević i Kristijan Golubović neprestano su tvrdili kako je njihova prisnost u "Zadruzi" na prijateljskoj osnovi, ali je sada postalo jasno da je u pitanju nešto više.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Krstijan sve bliži javnoj prevari... Spalevićeva i Golubović

S obzirom na to da se u "Zadruzi" u subotu održava "Zadrugovizija", a da će tema iste biti maskenbal, stanari Bele kuće uveliko se spremaju da zablistaju na sceni u subotu.

Kristina Spalević i Kristijan Golubović ozbiljno su shvatili zadatak, te su osmislili svoj performans uz hit "Brazil".

Tokom dana, oni su još jednom odlučili da provežbaju koreaografiju, a Kristijan je iskoristio stolice za imitaciju hoda na štulama, dok je Kristina pevala, čime se ona bavi i u privatnom životu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Imaju čudnu koreografiju... Kristina i Kristijan

Branislav Radonić Brendon takođe se nalazi u njihovoj ekipi, a on je cimerima strogo naglasio da ne želi da peva, jer mu je to, kako kaže, stresno. Brendonova uloga će biti da igra oko Kristine i Kristijana, što neće biti ništa manje zanimljivo. 

- Skini sve, skini gaćice što pre, hokla počinje - našalio se Kristijan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Morao da se skine...Golubović

Podsetimo, njegov odnos sa Kristinom je privukao ogromnu pažnju, jer je prikazan video gde su se poljubili, te svi sumnjaju u njihov čist drugarski odnos koji oni forsiraju. Kristina je sinoć čak i javno rekla da nije zaljubljena u Golubovića, ali reakcije zadrugara koji su to negodovali su pokazale da ona ne govori istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading