(VIDEO) SUOČAVANJE Mine i Cara NAKON BURNE NOĆI! Ona mu poručila: Ponižava Frana, a sebe je ponizio do kraja!

Autor:

Zadruga

21.04.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina i Filip Car se našli zajedno u radio Amneziji nakon burne noći.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Filip Car se našli zajedno u radio Amneziji nakon burne noći.

U toku je radio "Amnezija", a gošća kod Milice Kemez i Bore Santane je Mina Vrbaški.

- Ja sam htela da se našalim, tražila sam od drveta sveće i konac i pasulj! Htela sam malo da zabavim gledoce, a li sam se iznervirala kasnije i nacrtala svašta - rekla je Mina.

- Ja sam kod drveta tražila da mi pomogne u zadatku Kristijan, jer smo razgovarli noć pre i on je hteo da se zabavi kako bvismo napravili te neke zanimljive reakcije i da mu se osvetim za provokacije. Jutros mi se brecao i rekao je Franu kkao će da mu otkine glavu, a ja neću to da dozvoljavam pa makar došlo i do fizičkog kontakta! On hoće da pšonižava Frana, a sebe je ponizio do kraja - objasnila je Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

U jednom trenutku se na vratima pojavio i Filip Car.

- Ona je meni pričala kako priča sa mrtvima, i mene to ne zanima i ja sam razgovarao sa Đedovićem jer se ja istraumiram od tih tema! Meni je sve smešno, ali kada je Kiki pričao kako je video nešto u radionici ali sam i ja video neku belu senu i u*rao sam se! Ja sam došao u izolaciju, a tih stvari se stvarno bojim. Doša sam istraumiran, a ta,mo sam imao čudne snove i neku energiju. Kada sam počeo da se svađam sa njom ima nešto, jer ona ima to u sebi i ne zanm da li je ona mene uvračala, i laže da sam je peckao u kazinu - rekao je Car.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana i Milica Kemez

- Ja sam, dobila sveće koje se pale na baterije! - rekla je Mina.

- Ja sam rekao Franu da nemam problema da oni spavaju tamo, samo da sačekaju da ja zaspim. Kada sam video čime se bave, meni je bilo smešno i hteo sam da legnem, a onda sam video da su mi napisali nešto i čuo sam kako se smeju, a onda sam otišao u kuću i ona je bila tamno i nešto mi je dobacila i počela je da mi psuje majku, a onda me je mali šišmiš pljunuo - dodao je Car.

- Ja sve to radim kako bih mu ulepšala boravak ovde - rekla je Mina.

- Mina pokušava da napravi haos, ali ja sam odlučio u glavi da moram da shvatim kako mi izvlače sve iz konteksta, ali od sada ću da vidim da ne pijem alkohol kako ne bih dolazio u situaciju da napravim s*anje! - dodao je Car.


Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading