(VIDEO) TRUJE JE U ZADRUZI! Kijina majka Nadica van sebe: SIPALA MI JE FEKALIJE I DUVAN U ČAŠU!

Autor:

Zadruga

20.04.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majke Kije Kockar, Nadica priznala da je zadrugarka pokušala da je otkruje tako što joj je sipala fekalije i duvan u čašu iz koje pije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Majke Kije Kockar, Nadica priznala da je zadrugarka pokušala da je otkruje tako što joj je sipala fekalije i duvan u čašu iz koje pije.

Nadica Zeljković je dugo u konfliktu sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša, od kada je istupila protiv njihove veze, jer je on oženjen.

Međutim, Tara joj je uzvatila rečima da ne može ništa da priča, jer je i sama bila ljubavnica, te kao ljubavnica dobila ćerku Kiju Kockar.

Sada je Zeljkovićeva ustala za crnim stolom kako bi svima rekla da joj je Tara sipala navodno fekalije i pepeo u vodu koja ona pije, što je mnoge šokiralo:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- S obzirom da je ona vrlo agresivna prema meni, i uradila ono najgnusnije što neko nekome može da uradi, to je da ti oduzme vodu da piješ - govorila je Nadica, pa dodala:

- Koja mi je sve fekalije stavljala u šolju da ja ne bih pila, pa sam ja vadila, na kraju se toliko udostojila, pošto mi je stavila i duvan u vodu, ne bih njih više komentarisala - rekla je Zeljkovićeva.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojana

21.04.2021 03:06

Sutra je može otrovati stavljanjem otrova u sok ili koka kolu. OPASNOST!!!!;!