MAJU MRZIM, MOJA MAJKA JE SVETINJA, A NE PROSTITUTKA: Aleksandra pobesnela na Maju

Autor: Republika.rs

Zadruga

20.04.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra je besna na Maju pa je objasnila zašto je mrzi.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra je objasnila zašto mrzi Maju...

Maja Marinković nalazi se na drugom mestu najbezobraznije osobe u rijalitiju "Zadruga", zbog čega su krenuli komentri. Aleksandra je objasnila zašto je mrzi, a Janjuš koliko je voli.

- To je verovatno zbog situacije kada je spavala sa Čorbom u izolaciji, a mislim da su je ljudi navodili zbog toga i sve se vidi a ja sam iza nje i po meni je to jako bezobzirno i ona je svesna toga! Da, ja sam rekla da je mrzim kada mi uvredi majku, jer mi je ona sve i kada mi kaže da je ona prostitutka ko je ne bi mrzeo - rekla je Aleksandra, na šta je Maja njoj odgovorila, rekavši joj da ni ona nije naivna s obzirom da joj je otela nešto što voli:

- U pravu su gledaoci i to je moja krivica zbog Janjuša i žao mi je zbog toga, kada je njen komentar u pitanju, ona je rekla kako me mrzi kada joj uvredim majku, ali kada ja spuštam loptu ona je sve super i sve to pada u vodu jer ja sam joj dala ruku pomirenja i ljubile smo se, ali me kao mrzi i ja to osećam, ali ja nikoga ne mrzim! Ja njoj ništa loše nisam uradila, a ona meni jeste i ušla u nešto što volim.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra je meni ušla u nešto što sam volela...

Nakon toga oglasio se i Janjuš, koji je rekao da mu je Maja potpuno zaludela mozak, te da da može da je stavi na prvo mesto, stavio bi je:

- Ja sam mislio da je Maja prva, ali sam hteo i Moniku da navedem! Ja više ne znam šta radim, ja sam prešao kao preko svega Maji ali i nisam i ne znam kako mi je kada legnem, ja razmišljam kako sam se razveo i zaludeo sa njom. Mi imamo s*ks jer ja osećam strast, ovo više nisu dobri odnosi i da je ona na primer kao neke devojke ovde, bilo bi drugačije i ne znam da li ću izdržati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading