(VIDEO) IPAK JE ČORBA BIO BOLJI: Anđelo je otkrio detalje njegovog boravka u ZADRUZI

Autor: Republika.rs

Zadruga

19.04.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Janković Čorba i Anđelo Ranković, takmičili su se juče za ostanak u Zadruzi.

RepublikaFoto: E-Stock
Čorba je sinoć u duelu bio bolji, pa je Anđelo morao da se pozdravi sa prijateljima...

Sinoć smo u Beloj kući mogli da vidimo takmičenje između Milana Jankovića Čorbe i Anđela Ranković za ostanak u rijalitiju. 

Da bi se izborili za ostanak u rijalitiju zadrugari su morali da pokažu koliko brzo i tačno znaju da pišu. Na limenkama su bila zapisana slova reči OTORINOLARINGOLOGIJA.  Limenke su bile izmešane, a trebalo je da za kratak vremenski rok, slože reč i sklone sva slova viška. Međutim, njihova pismenost nije bila baš najbolja, što je potvrdio i Čorba rečima:

- Koliko sam pismen dobro sam i ovo uradio.

Ipak budući da je za njega glasalo više ljudi da ostane, Anđelo je ispao iz rijalitija i otišao kući.

Nakon što se pozdravio sa prijateljima, Anđelo Ranković došao je u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević kako bi popričao sa njom o svim dešavanjima koja smo pomno pratili prehodnih meseci, progovorio je o ljubavnom trouglu sa Matorom i Sanjom, a onda je otkrio i koja je zadrugarka trenutno zaljubljena u njega.

RepublikaFoto: Republika
Anđelo je ipak otišao kući, pa je ispričao sve o svom ljubavnom trouglu...

- Nisam mogao da verujem da sam došao u situaciju da bežim od žena. Od početka bio sam u fazonu da idem da se sprdam, da ne želim da ulazim u veze, a onda sve ono što se izdešavalo, ipak, ako neko živi takav život, skapirao sam da je ovo televizija i da postoji život posle svega ovoga, ne volim sebe da hvalim, ali ja sam neko ko je iz vaspitane porodice i obrazovan sam. E sad, mlad sam, muškarac sam, hteo sam da se iživim, pa posle da brinem o ženi i porodici. Sanja i Matora su mi bili teret. Nisam imao problem sa tim, ali nisam mislio da sam napravio nešto loše. Okej, kapiram, pogrešio sam, ali Matora zna, ne mogu da se oslobodim tog tereta. Ja sam se bio prebacio, smetale su mi priče, malo po malo smo krenuli da pričamo i sve smo bolje i bolje. Nismo se mi toliko družili napolju, ali sada smo mnogo bolje nego u Zadruzi 1. Stvarno sam je zbog svega toga možda... Bila je uvek netrpeljivost, imali smo konflikt i pre ulaska, pa se sve isčistilo - rekao je Anđelo, dodavši da zna da je Nataša Radan zaljubljena u njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đoka

19.04.2021 11:27

Anđela ne treba više nikada zvati u Zadrugu. Samo je ometao rad rijalitija.

Odgovori 10 0
Psihijatar

19.04.2021 12:07

Koji si ti fakultet završio.....

Odgovori 10 0
Vuk

19.04.2021 17:43

@Psihijatar - Privatni fakultet. Uplatiš, sačekaš i dobiješ diplomu.

psihijatar

20.04.2021 16:43

Hahahahahah ;) verujem ;) Dečko je glup, mora da mu je IQ manji od broja patika koje nosi, a još kad počne...ja treniram...pa ne praviš Ajfelov toranj, ako treniraš?!?!?!?