TAKI IZAŠAO IZ BOLNICE, PA PROGOVORIO O MAJINOJ TRUDNOĆI: Trudio sam se da je izvedem na pravi put...

Autor: Republika.rs

Zadruga

18.04.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković otac Maje Marinković juče je završio u bolnici nakon njene tuče u "Zadruzi", te je sada kada mu se sve sleglo progovorio o njenom odnosu sa Janjušem i svemu što sledi po njihovom izlasku iz rijalitija.

Foto: youtube.com/pink.rs
Taki Marinković o Majinoj vezi sa Janjušem

Taki je po izlasku iz bolnice pred kamerama govorio o ćerkinom burnom ponašanju u rijalitiju "Zadruga", ali posebno o njenom nezdravom odnosu sa Janjušem, pa i spekulacijama o trudnoći i abortusu.

On je otvorio dušu i ispričao sve što mu leži na srcu, kao i koliko ga pobađa da Maju gleda u lošim izdanjima: 

-Juče mi je pao pritisak kada je izbila ona tuča, uzbudio sam se i završio u jednoj privatnoj klinici. Mnogo sam oslabio - rekao je Radomir.

On je potom dodao i svoje viđenje ćerkine veze sa Janjuševićem:

Nije lako sa Majom, ali to je ona! Ona drži rijaliti, zaljubljena je u Janjuša, vidim, ali nemam milosti. Ako je to njena sreća, ja više neću da joj stajem na put, neka joj bude. Ako uspe da joj pruži uslove kao što je imala kod mene, ja neću da im stajem na put. Maja ima sve u životu, kuću, stan, kola, slobodu, poverenje od tate. Najviše joj je nedostajala mama u životu. Trudio sam se svim silama da je izvedem na pravi put - dodaje Taki u emisiji "Premijera".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoka ljubav Maje i Janjuša

Ipak, kako kaže, on neće stajati na put njenoj sreći, ali ne želi Janjuša da vidi u kući nakog svega što se između njih dvoje desilo:

-On ako želi Maju, nek se žrtvuje malo, ako hoćeš lepu i atraktivnu devojku, izvoli bato. Ionako je u rijalitiju prkeo njenih leđa. Ona je uvek dobrodošla u moju kuću, ali on ne. To su tolike ružne reči, tako jedna gospodin ne sme da se ponaša prema devojci! Ali ona je zaljubljena u njega. međutim od toga nema ništa. Maja ga voli, ali ja ga ne volim - kategoričan je MArinković.

Osvrnuo se i na glasine o Majinoj navodnoj trudnoći i gubitku bebe:

-To je čista glupost, ja bih prvi to znao. Raspitao sam se i kod bliskih drugarica, kažu da je to nije istina - ispričao je Marinković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milena

18.04.2021 18:13

Ako si ti oslabio, ja sam kraljica Elizabeta!!! Bolje da si vaspitao ćerku

Odgovori 10 0
Zana

19.04.2021 01:32

Budaletina koji jos nije ukapirao da mu je kcerka nimfomanka.

Basta

19.04.2021 09:59

Nije je vaspitao niti školovao. Ulepšavao je i pustio u promet.