MIŠELOV BRAT OPLEO PO KRISTIJANU: Kaže da nije homofob a Brendon ga češka!

Autor:

Zadruga

18.04.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišelov brat nije imao lepe reči za Golubovića.

Foto: youtube.com/printscreen
Napustio pab... Mišel Gvozdenović

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" Dragana i Kristijan su optužili drugara iz paba Mišela Gvozdenovića da je "ženomrzac".

Njihovim napadima pridružila se i Kulićeva, a a nakon drame Gvozenović je napustio pab.

da se tim povodom oglasio Mišelov brat Saša koji je prokomentarisao čitavu situaciju.

Foto: youtube.com/printscreen
Osuo paljbu po Kristijanu... Saša Gvozdenović

- Iskreno da vam kažem, nisam ispratio lepo šta se dešavalo tokom noći. Primetio sam da Kristijan želi da se osami sa Kristinom i sada bi hteo da uzme pab pod svoje kako bi bili samo, svi vidimo varnice među njima. Dragana i Miljana pričaju gluposti kako je Mišel gej, ali ja znam da to nije istina on je imao dosta devojaka, čak i onih koje su sa javne scene, ali ne želim da ih spominjem. To što je napustio pab, i neka je tako i trebna on je kulturan momak i njemu te svađe nisu potrebne. Samo moram da kažem, Kristijan napada Mišela da nije muškarac pravi i da je gej, a kaže kako nije homofob i vidimo da ga Brendon češka! Kako je homofob kada je Mišel u pitanju, a kada je Brendon u pitanju nije? - prokomentarisao je njegov brat Saša u esmisiji "Pitam za druga".

Inače, Mišel Gvozdenović i Dragana Spasojević već danima ne prestaju sa svađama, a ukućanka je iznela brojne optužbe na njegov račun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading