OSVETA SE SLUŽI HLADNA: Ivana Aleksić ČEKA Tomovića u Beogradu, ovo su SVI DETALJI DOGOVORA!

Autor:

Zadruga

18.04.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić čeka Vladimira Tomovića u Beogradu!

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com
Ivana Aleksić čeka Vladimira Tomovića u Beogradu!

Ivana Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, postala je prisna sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim reper nije bio u dobrim odnosima dok je Tomović boravio u Beloj kući.

Nakon što je Ša prevario suprugu sa Tarom Simov, Ivana je postala prisnija sa Vladimirom. Sve je počelo kada je Ivana Aleksić otključala svoj profil na Instagramu i objavila novu fotografiju koja je dobila nekoliko hiljada lajkova. Na njenu lepotu nije ostao imun ni Vladimir, pa je javno prokomentarisao kako je lepa.

Republika

Međutim, ovo sve liči na to da je na pomolu nova ljubav između Vladimira i Ivane, ističe dobro upućen izvor.

- Ivana je poslednjih nedelja rastrojena. Dala je ceo svoj život Nenadu, a on joj se na ružan način osvetio na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. U poslednje vreme joj prija Tomovićevo društvo, a to se primeti i po mrežama na kojima razmenjuju poruke - priča izvor za "Blic" i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

- Postoji mogućnost da se Vladimir zaputi za Beograd kako bi se video sa Ivanom i pružio joj utehu u vremenu teškom za nju. Vidi se da između njih postoji ljubav. Ni jedno ni drugo ne kriju da postoje, ali još uvek ne žele da definišu svoj odnos - zaključuje izvor pomenuti list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading