(VIDEO) Teodora JE TREBALO DA BUDE VERENA, Goca JOJ JE STALNO SPOMINJALA BIVŠEG: Anđelo IZNEO SVE DETALJE iz veze sa Džehverovićkom!

Autor: Republika

Zadruga

17.04.2021

10:07

Anđelo iskreno progovorio o vezi sa Teodorom Džehverović.

e-stock
Anđelo iskreno progovorio o vezi sa Teodorom Džehverović.

U izolaciji je Milan Janković Čorba dobio novog cimera, Anđela Rankovića, pa su u ranim jutarnjim časovima otvorili jedan drugom. 

Naime, njih dvojica su razgovarali o životu u Zadruzi, a li i ljubavi, kada je Čorba ispitivao o Anđelovoj 

- Mi smo se poljubili, a ona je trebalo da bude verena. I onda smo došli ovde. Nije ona imala predstavu da će Goca da uđe. Cela frka oko nas je bila oko porodica. Tea i ja smo se mnogo svađali, i onda je ona sanjala nešto, osetila je da će ona da uđe. Tu smo se pomirili, ali ono, svađa s drugima. Često joj pominjala bivšeg dečka, ali nisam mogao da stajem između odnosa majke i ćerke. Bila je korektna. Goca se svađala i napu*avala, izazivala je u ljudima to. - pričao je Anđelo.
 

youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Prvi mi je bio lepši deo, definitivno. nije bilo da jedna riba bude sa dvojicom, trojicom. Znalo se ko se kome sviđa. Ja nisam razmišljao ko igra igru, znali smo da će ovi stariji da skoče, da se zavrti malo nešto. Svi su bili spontani - nastavio je Anđelo.

- Žena ti dođe glave u rijalitiju. Ne treba verovati ženama ovde - rekao je Čorba.

- Izazov, misliš popularnost, instagram... Posle keca nagurao na stotku... - pričao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Komentari (1)

Loading