Golubovićeva rijaliti-devojka šokirala, Kristina: Kiki će se razvesti zbog mene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U krevetu mora da bude vulkan, da prska, da gore koža i kosti. Ona baš voli da priča o seksu, ne folira se, kao ove što bi ku*cem oči izbile, a ovamo su fine. Testirao sam je i u kuhinji, rekao je Kristijan o svojoj ljubavnici

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan i Kristina o njihovoj vreloj akciji...

Zadrugari Kristina Spalević i Kristijan Golubović više i ne kriju da su zaljubljeni, ali njegovi bližnji nikako nisu za novu snajku, što su jasno dali na znanje svojim izjavama.

Krimi-momak je prevario suprugu Ivanu sa cimerkom pevačicom, a sada nastoji da se opere na sve načine. Voditelj Milan Milošević, koji pretresa aktuelna dešavanja u Beloj kući, usled novonastale situacije postavio mu je sasvim logično pitanje:

- Da li ti se sviđa Kristina? Proveli ste lepu noć u rehabu.

RepublikaFoto: printscreen

Sestra Kristina: Zadrugari Kristijanu smeštaju aferu!

Sestra Kristijana Golubovića Kristina mišljenja je da između njenog brata i nove zadrugarke nema ničega više od rijaliti-igrica. Ona na sve načine pokušava da odbrani brata od navoda da je prevario dugogodišnju suprugu Ivanu.

- Imam da kažem, po pitanju moga bate i Kristine, on se izjasnio, ja u njega verujem, tako da što se njih dvoje tiče, nema tu ništa, on voli svoju suprugu i dete, taj klip ne znači ništa. On je popio malo, legao, zaspao, ništa se nije radilo, kao što su pojedini zadrugari, gde imamo jasnu sliku. O mom Kikiju nema slika koja bi mogla da ga blati! Htela bih da kažem da on nema prijatelja, to su kvaziprijatelji, koji žele da se reklamiraju preko njega - rekla je Kristijanova sestra.

- Bio sam cirke. Ja sam se više tripovao da sa mnom nije Brendon! Kada sam pijan, trne mi lice, sva bića mi postaju pile i hoću da otkinem batak i izbegavam da popijem. Supruga mi uvek kaže da ne pijem jer sve žene postaju ona, mi smo bili valjda u izolaciji, hteo sam da zezam Čorbu i Maju. Ne volim da pijem, tada sam slobodniji. Kristina je super. Ima hrapavu energiju, meni se to dopada. Ona voli da priča o seksu, ne folira se, kao ove što bi ku*cem oči izbile, a ovamo su fine. Testirao sam je i u kuhinji. Mora da mi se dokaže i kao domaćica. U krevetu mora da bude vulkan, da prska, da gore koža i kosti - odgovorio je Kristijan, a onda je i Kristina ispričala svoju verziju, prema kojoj je jasno da su se između njih probudile jake simpatije i vrela strast.

Spalevićka: Prija mi njegova energija, očigledno! Treniramo zajedno, kuvamo, kockamo se zajedno

- Sve je rekao, družimo se, prija mi energija, očigledno, treniramo zajedno, kuvamo, kockamo se zajedno. Ja u životu, tako i ovde, ograničim broj ljudi, čim sam došla, moj prvi intervju je bio o njemu. Ja njega zovem mačor, a on mene tigrica. Ma sjajno se slažemo, zbog mene se niko nije razveo, ali možda ovo bude prvi put. Šalim se, naravno - rekla je Kristina kroz smeh.

Ona se takođe sve vreme smejala tokom Kristijanovog izlaganja i videlo se da joj je i te kako prijalo kada ju je hvalio i nazivao seksualnim vulkanom.

Golubović otkrio kako se seksa diskretno.

RepublikaFoto: printscreen

Kuma Olivera: Neće ići dalje od češkanja!

Kristijanova kuma Olivera Marković takođe je stala u njegovu odbranu i smatra da on poštuje svoju porodicu. Priznaje da su ljudi počeli da je zovu i javljaju joj kako kum vara ženu pred kamerama, ali ona ne da na njega.

- Ja tvrdim da moj kum neće pogrešiti, a to malo češkanje, to je samo potreba za nečiji zagrljaj, čula sam i kako ste nazvali gospođicu (Kristinu). Neko mi je javio, nisam to videla, pogledaću, ali čisto sumnjam, znam koliko Kristijan poštuje svoju porodicu, ovo je samo zezanje i rijaliti. Ima tamo mnogo jačih tema. Kažem odgovorno da moj kum neće zgrešiti - rekla je Olivera u emisiji "Pitam za druga".

Golubović je nehotice otkrio kako on ima seks, a da se ne vidi da se nešto desilo ispod pokrivača. On je analizirao snimak Aleks Nikolić i Marka Janjuševića iz hotela sa prve bračne noći, pa, iako su se oni pravdali da seksa nije bilo, opisao je kako to može da se uradi, a da se ne primeti.

- Ona je rekla da je zaljubljena u njega i tu se stvari menjaju. Zadatak je prihvaćen, a da je Janjuš nju zagrlio onako muški, bilo bi pomeranje gaćica u stranu preko jednog guza, a onda ide takozvana utičnica, završnica je jako brza i ne vidi se da su bilo šta radili. To se zove diskretan seks - zaključio je Kristijan.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kristijana ostavila žena

Prema svemu sudeći, Kristijana je poljubac sa Kristinom koštao braka jer, kako mediji prenose, njegova supruga Ivana je pokupila stvari iz zajedničkog stana u centru Kraljeva i sa ćerkom otišla u selo Ratina kod majke.

- Dete ima pet godina i već je svesno šta se sve o njenom tati priča, pa to Ivanu veoma pogađa. Otkako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila ćerku u obližnji park. I ranije je odlazila kod majke, ali sada se preselila. Ne verujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari iznela iz kuće - ispričao je za medije komšija Golubovića iz Kraljeva, koji, navodno, Ivanu poznaje odmalena.

I druge komšije su, navodno, potvrdile priču da je Kristijanova supruga u selu kod majke, nego u porodičnom stanu, gde je živela sa Kristijanom. Kako dalje kažu, nakon skandala koji je imao na "Farmi 6" sa Stanijom Dobrojević, Jovanom Balerinom i Jasminom Medenicom, preko ove javne prevare neće preći. Podizala je dete dok je on bio u zatvoru, a umesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading