(VIDEO) JA SAM HTELA DETE, NEĆU SE VIŠE UDAVATI: Rialda Karahasanović prvi put progovorila o propalom braku

Autor: Republika.rs

Zadruga

16.04.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Rialda Karahasanović prvi put je progovorila o razvodu.

RepublikaFoto: Printscreen
Pevačica, Rialda Karahasanović, je prvi put progovorila o razvodu...

Pevačica Rialda Karahasanović, učesnica je rijalitija "Zadruga" koja retko priča o svom privatnom životu, a sada je otkrila zašto se razvela od supruga.

Rialda je komentarisala temu ponovne udaje.

- Tema je da li se udavati ponovo. Nije mi bilo na kraj pameti da se udajem ponovo nakon razvoda. Ja sam bila u braku pet godina, bili smo pre toga 6 meseci zajedno. Kad se raspadne, ne može nikad da se sastavi. U većini slučajeva je tako. Kada se jednom izgubi poverenje, to je samo produžavanje agonije posle- pričala je Rialda, pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Ja sam htela dete...

- Ja sam želela jedno, moj suprug nešto drugo. Svašta se menjalo, ja sam mislila da je to to. Mislila sam da sam spremna i da imam dete. Ovo je sve trenutno, nije normalno da ljudi porede neke životne teške situacije i ovo što se ovde dešava. Uzeću tebe kao primer, kao i Ša... Ne mogu da kažem da je njemu jednostavno, jer ima težinu dela koja su učinjena ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading