(VIDEO) ŠA IZNEO PRLJAVI VEŠ! Reper progovorio o braku sa Ivanom, pa mnoge iznenadio pikantnim detaljima! Tara nema čemu da se nada!

Autor: Republika.rs

Zadruga

16.04.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša po prvi put je otvoreno pričao o svom braku, Tari i razvodu...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša progovorio o supruzi Ivani Aleksić

Iako je već nedeljama u vezi sa svojom ljubavnicom Tarom Simov, on je svestan da je njegov brak sa Ivanom Aleksić gotov, ostalo je da samo obave formalnosti kada on napusti rijaliti.

Reper je gostovao u emisiji kod Janjuša, te su razmenjivali mišljenja s obzirom na to da su obojica upropastili brak u "Zadruzi" i prepustili se čarima svojih ljubavnica: 

-Emotivna prevara je veća prevara, ali ja stojim pri tome da je seks i poljubac prevara prevara!", rekao je Ša.

-Da nije bila situacija koja je bila, znaš sve, ja nikada ne bih prešao preko prevare, ali meni je tako nekako, pokušavao sam na sve načine da razmislim zbog čega sam to uradio... Definitivno vidiš da nešto ne ide, onda ne ide - ubacio se Janjuš.

-Naravno da treba seći ako je nešto štetno, ali ako dođe na svoje onda nastaviš dalje, trudiš se da budeš super i top. Vas dvoje ste dali jedno drugim šansu! Svakom u životu može da se desi da se zaljubi u drugu osobu, sve to stoji, ali opet... Tara se uhvatila za tu reč "nadam se", ja bih voleo da sve to uspe, jer gledam ovo okruženje, ne možeš ti ovde da ti sve bude tip top, jer te ljudi konstantno komentarišu -, dodao je reper.

-Šta ako ne budete mogli da funkcionišete napolju?", upitao je Janjuš.

-Ako ne ide, ne ide, ali eto daćemo sve od sebe. Po mom mišljenju, ja bih voleo. Ja sam rekao, okej, nismo ništa ni konkretno pričali, ali nikad na reci nikad - dodao je reper za kraj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

16.04.2021 17:57

A sa ovom agresivnom motkom u teranju ti "bas ide". E jadnice jadni.

Branko

16.04.2021 20:33

Šašavi Šarov nema pojma sa kim se uhvatio. Vrti ga oko malog prsta. Svima davala a njemu ne da do prve bračne noći.