PROTIV MAJE PODNESENA TUŽBA: Marinkovićevu čeka borba nakon izlaska iz Zadruge

Autor: Republika.rs

Zadruga

15.04.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković suočiće se sa tužbom kada izađe iz rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zbog odnosa prema Aleksandri, Maji preti tužba...

Ljubavni trougao Marko Janjušević Janjuš, Aleksandra Nikolić i Maja Marinković izaziva pažnju javnosti nedeljama unazad. Zbog ljubavi prema istom muškarcu Maja i Aleksandra konstantno upadaju u sukob.

Zbog svih burnih događaja između ove dve zadrugarke, "Pink.rs" okrenuo je sestru Aleksandre Nikolić, Jelenu, i pitao je za komentar Majinog i Aleksandriog odnosa.

- Podnela sam tužbu protiv Maje Marinković, biće tužena za sve što je rekla za moju sestru, mene i našu majku . Zgrožena sam njenim ponašanjem, taj fizički kontakt joj neću oprostiti- odgovorila je Aleksandrina sestra i otkrila kako se njihova majka Slovenka oseća:

- Katastrofalno se oseća, pod lekovima je za smirenje, nije lako gledati svoje dete tako! Ne bih više ništa komentarisala.

Prokomentarisala je ovom prilikom i odnos između Aleksandre i Janjuša:

- Mi se znamo od malena, njegova je greška što je išta pokušavao, trebalo je da ostanu drugari. Što se tiče njih dvoje, za mene su oni drugari i na tome će ostati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

15.04.2021 23:00

Doslo zadnje vreme kada kalasture koje su u rijalitiju napadaju Aleksandru , a stite amoralnu Maju koja se cerecila u rijalitiju sa raznim momcima i jpride sa ozenjenim gde utripovala da joj je decko . Koja je ovo Sodoma i Gomora ?