SANJA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV, VOLEĆU JE I KAD SE UDA! Matora progovorila o emocijama koje ima prema bivšoj, pa pomenula i novac koji joj duguje!

Autor: Republika.rs

Zadruga

15.04.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su svi pomislili da su Sanja i Jovan na korak do pomirenja, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Matora otvorila dušu

U  emisiji ,,Pitanja gledalaca", Matora je dobila pitanje zbog kojeg su joj se prvo svi smejali, a onda i zanemeli kada je otvorila dušu.

-Pitanje za Matoru, da li ti je čudno što se Sanja naprasno miri sa tobom, nakon što si tražila da ti vrati 1000 evra? - glasilo je pitanje.

Na šta je ona šokantno reagovala:

-Nije zbog toga, ali od sinoć nisam oka sklopila od razgovora sa njom. Definitivno vrtim u krug, ona je moja najveća ljubav, uvek ću imati emociju prema njoj, smatram da ne da nema mesta za poverenje, energija, ja sam svašta rekla i uradila, ona isto, nema mesta da mi gradimo poverenje, ne možemo da budemo ni prijatelji, ni partneri, jednostavno mislim da presipamo iz šupljeg u prazno - počela je svoje izlaganje pa nastavila: 

-Da imam neku emociju, to je daleko od ljubavi, to što pričamo, sad pomirimo se i napravim sebi pakao, opet nju da vređam, da sebe degradiram, ja sam toga svesna! Imaće posebno mesto u mom srcu, osećam potrebu da joj priđem i da zaplešemo, nemojte da vas iznenadi to! Što je najgore, ja ne vidim da je Sanja htela sebi da pomogne! Ona je moja velika ljubav, ja ću se ovako osećati za pet, deset godina i da ima muža i decu, imaće posebno mesto u mom srcu - tvrdila je Matora.

Za sve to vreme Sanja je slušala pognute glavne, ne progovarajući ni reč.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

16.04.2021 08:24

Bolesnica, ona nije bisex, onaje lezbejka