KARIĆEVA BIVŠA Iznela svoje mišljenje o MISICI: Preopterećena je, TO MU SMETA!

Autor: Republika

Zadruga

15.04.2021

15:09

Jelena Pešić smatra da je Misica preopterećena i da mu to smeta.

youtube.com/Zadruga Official
Tekst potpisa

Bivša zadrugarka Jelena Pešić otrila je šta misli o vezi Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević. Poznato je da su Jelena i Stefan kratko bili u vezi pre nekoliko godina, a ona je sada sve iznenadila svojim komentarom o njegovoj novoj romansi.

- Mislim da oni baš idu jedno uz drugo, samo da se malo usklade. Mislim da je ona preopterećena i to njemu smeta, ali mislim da će to doći na svoje. Slatki su mi, ovako kad ih vidim idu mi jedno uz drugo, e sad šta će biti, ne znam - priča Pešićeva.

- Meni je Jovana prelepa devojka, zgodna... Samo da se malo opusti, da počne da uživa i biće sve u redu - zaključuje Jelena.

youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

- Mislim da će sve srediti, a i ako se ne sredi... Bože moj - završava bivša zadrugarka u emisiji "Pitam za druga".

Jelena Pešić prvi put se pojavila u javnosti tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 3", gde se nije previše eksponirala, ali i nakon izlaska iz Bele kuće nastavila je da intrigira. Ona je nedavno progovorila o planovim za narednu godinu, kao i o neostvarenim željama.

youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

- Bitno je da sam ja voljena i zaljubljena, a sad... Za više informacija treba da prođe malo više vremena. Ja sebe uvek mogu da zamislim pred oltarom, ali ne znam sa kim ću došetati pred isti. Dug je to put...- rekla je ona za Pink.

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

16.04.2021 02:53

Ova devojka umislila da je pametna . Ostavila decka zbog Karicevog bazena. Boze sacuvaj !