Marinkovićeva tukla Marka i Aleks, pa se onesvestila: Maja: Ja sam kurva i svi me je*u, ali me Janjuš voli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nasrnula na Aleks i Janjuša!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković nasrnula na Aleks i Janjuša!

Maja Marinković doživela je potpuni slom živaca kada su se novopečeni mladenci vratili u Belu kuću posle prve bračne noći, koju su proveli u hotelu. Odmah s vrata zadrugari su počeli da ih ispituju o njihovom boravku u luksuznoj hotelskoj sobi, a svojih pet minuta dočekala je i Takijeva mala, koja je bila naoštrena da napravi skandal.

Ona nije mogla da se obuzda, pa je i fizički nasrnula na Marka Janjuševića i Aleksandru Nikolić. U jednom trenutku, dok je tukla Janjuša i Aleks, pala je u nesvest. Obezbeđenje ju je iznelo, a ona je, čim je malo došla svesti, počela da plače.

Maja: Jesi li me prevario? Jesi li imao nešto s njom?

Janjuš: Ne, ja tebe nikad nisam prevario. Nisam imao ništa, opet započinješ.

Maja: Šta ste radili? Gde ste spavali? Jesi li je zagrlio? Odgovori mi na pitanje! Pi*ko jedna! šta si mi obećao? Lažeš kao pas!

Šta ste radili? Gde ste spavali? Jesi je zagrlio, tražila je Maja raport nakon Janjuševe prve bračne noći

Dok je galamila, Maja je počela da šamara Janjuša i da skače na njega, zbog čega je uletelo obezbeđenje, koje ju je odvojilo od Marka i držalo da ne nasrne ponovo. Rasprava između bivših ljubavnika nastavljena je u rehabilitaciji.

Janjuš: Ja ništa nisam radio!

Maja: Ako vidim da si bilo šta uradio, kunem ti se da ću da te ubijem! Smradu jedan!

Čim je ugrabila priliku, ponovo ga je išamarala i izgrebala, nakon čega je on uspeo da pobegne iz rehaba u radionicu, ali je ona dotrčala za njim, pa je, zanemoćala, na vratima i pala u nesvest.

Maja: Nije mi dobro, nemam vazduha!

Momci iz obezbeđenja podigli su je s betona, na koji je pala. Kada se malo stišala, napravila je novi haos. Ona je videla da Aleksandra Nikolić sedi pored Janjuša, pa mu je spremila iznenađenje.

Janjuš: Kurvo, kao kurva ćeš izaći! Oprao sam te zato što sam te je*ao!

Maja: Na mesto, Lesi! Čorba je tebe je*ao!

Janjuš: Je*ali te u guzu i usta jer si kurva.

Maja: A ti si to ljubio posle toga. Ja sam kurva i svi me je*u, ali mene voliš, budalo! Nećeš više da grliš ove Bujanovac drolje!

I tokom noći drama u "Zadruzi" nije prestajala. Marinkovićeva je napala bivšeg dečka, kome je rasturila dugogodišnji brak, računajući na to da mu i ovaj u rijalitiju, pored nje žive, ne može potrajati. Janjuš nije mogao da se smiri nakon haosa s Majom, a Milan Jankovič Ćorba ga je gledao i provocirao plesom, zbog čega je Crnogorac skočio na njega i počeo da preti.

Janjuš: Lomiću te, budalo jedna!

Čorba: Hajde!

Janjuš: Znaš šta ću da ti uradim?! Namerno provocira, izlomiću ih oboje, kao pi*ku...

Potom je Marko nasrnuo na Čorbu i pokušao da ga udari pesnicom, ali je obezbeđenje uspelo da ga zaustavi.

Janjuš: Ako sam ja cirkusant, je*aću ti mamu napolju. Ubiću te, ja ti kažem. Sad ću da te bijem svaki dan dok te ne izlomim, pa ćeš da vidiš da li sam pi*ka i folirant!

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Janjuš završili na kladionicama

Voditelj Milan Milošević obavestio je ljubavnike iz "Zadruge" da su postali predmet klađenja.

- Kladionice rade zbog vas, vi ste glavni, kockaju se ljudi da li ćete posle ovoga sad imati seks - rekao je Milošević nakon teških svađa i tuče između Maje i Janjuša, ali je Janjušević odmahnuo rukom:

- Ona je jedna bolesnica koja će nakon onoga danas biti odbačena i ne zanima me! I te kladionice me ne zanimaju i ako nekome nešto ne odgovara, neka se skloni i ja sve obećam i uradim, a dobijem grebanje!

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora: Je*ao sam Maju Marinković!

Desila se žestoka svađa i između Maje i Bore Santane, koji joj je zamerio jer je tukla Janjuša. Počeli su da se psuju međusobno, a onda su iz usta zadrugara izašle brutalne uvrede.

- Je*em ti majku mrtvu - rekla je Maja.

- Je*em ti mamu i tatu Takija, kojem smrdi iz usta na tri kilometra. Mrtve ti mama i tetka od ku*ca, kurvetino jedna - rekao je Bora.

- Pi*ka ti je kao kupus od je*anja, nema ko te nije, samo ko je žurio na voz. Aleks je jako glupa jer je pristala na sve, ali ništa loše nije uradila i ona je meni drugarica - doviknula je Milica Kemez, koja nije dala na svog dečka.

- Ja sam nju je*ao i imaju slike iz lifta, imaju slike novinari - vikao je Bora na sav glas.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana htela da pobegne iz "Zadruge"

 

Miljana Kulić imala je napad panike i ponovo je htela da pobegne iz "Zadruge". Iako je produkcija i reporterke obaveštavaju o zdravlju roditelja, ona ne prestaje da paniči. Miljana je doživela još jedan napad panike, pa je odjurila u Rajski vrt da bi zapretila bekstvom iz "Zadruge 4". Ona svakodnevno zadrugare ispituje na temu svog fizičkog i zdravstvenog stanja, zbog čega je više cimeri ne shvataju ozbiljno. Miljana se ubrzo smirila i vratila u Belu kuću, pa otišla u spavaću sobu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading