(VIDEO) LOM NA SAMOM POČETKU EMISIJE! Zadrugari napali Aleksandru zbog podele budžeta: Paula joj se unela u facu, pa joj prebacila muvanje sa Franom!

Autor:

Zadruga

12.04.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari napali Aleksandru zbog podele budžeta!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari napali Aleksandru zbog podele budžeta!

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i okupio zadrugare, kako bi Aleksandra Nikolić izabrala ovonedeljne potrčke i omiljenu osobu, a onda će uslediti i pretres nedelje. Prva tema za večeras odnosila se na današnju podelu budžeta. Jovana Tomić Matora prva se javila da komentariše:

- Ona meni zamera nešto što bi trebalo ja njoj da zamerim. Ta neka situacija bila je pre desetak dana, od tog momenta mi sasvim normalno komuniciramo, mogla je neki jači razlog ili da mi je samo dala 2000 dinara. Nikad se sa njom nisam svađala, ali nema veze, da mi je zasmetalo, jeste. Ja nemam loše mišljenje o Aleksandri generalno. I za Nadicu isto, žena je pobedila, obukla majicu plovka, ova ni da joj zameri bar za to. Sve mi je bilo jasno kada je dala Čorbi mali budžet - komentarisala je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

- Ovde ljudi misle da ih ja volim preterano, samo zato što sam ljubazna prema njima. Ja tebi nisam dobra čim pričam sa Sanjom. Trebalo je da budem bezobraznija danas, sad bih sve drugačije i iskrenije, ali mi danas nije bilo dobro, nisam bila raspoložena - uključila se Aleksandra.

- Meni uopšte nije do para, ona se samo pravi glupa, zna ona o čemu pričam. Taj srednji budžet znači "niti te volim, niti mrzim". Period kada se sa njom niko nije družio, sećam se koliko su napadali svi nas koji smo se družili, govorili su joj da je ku*va, pominjali joj Bujanovac, da je glupa. Uvek sam ja bila tu da je branim. Lagala me je i za Kristijana, prešla sam joj preko Frana - rekla je i Paula.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

- I ja tebi možda prelazim preko nekih stvari. Cara, na primer. Ti, kao moja drugarica, treba da razumeš mene - branila se Aleksandra.

- Meni je bolesno kako je ona danas podelila budžet, pa sve one komentare, kao "udaljile smo se". Ja znam šta je. Ona je navikla da ja uvek prijateljima jedem go*na, da ja prelazim preko svega - nastavljala je Paula.

- Meni je drago da ste mi rekli sve što stvarno mislite o meni - sladila se Aleksandra.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ala

13.04.2021 08:37

Treba da napadnu tvrdicu velikog šefa.