NE MOGU DA GARANTUJEM DA NIJE IMAO NIŠTA SA NJOM: Oglasio se Osman Karić, pa do detalja otkrio šta je Aleksandra radila sa Stefanom i njegovim drugovima!

Autor: Republika

Zadruga

12.04.2021

21:48

Osman Karić se oglasio nakon podele budžeta.

youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić se oglasio nakon podele budžeta.

Tokom današnje podele budžeta, ovonedeljni vođa, Aleksandra Nikolić, zamerila se mnogim zadrugarima, dodelivši im budžet manji od očekivanog. Između ostalog, na zaprepašćenje svih, Aleksandra se obratila i svom bliskom prijatelju, Stefanu Kariću, pa mu dala srednji budžet:

- Mislim da imam bliže ljude ovde, samo zbog toga. Inače smo prijatelji, poznajemo se od ranije, poznajem mu i oca, prijatelje, čak sam sa jednim i bila u vezi. Možda sam se ogrešila, ali je tako kako jeste - rekla je Aleksandra tom prilikom.

Zadrugari su odmah dobacivali, pa je podsećali da je provodila i dane u Stefanovoj kući, brćkajući se u njegovom bazenu i da je Osman Karić uvek bio uz nju, te da je napravila pogrešan potez. Stefanu takođe nije bilo pravo, pa je, vidno iznerviran, poručio da će razvezati jezik i reći mnogo toga.

youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

Osman nije ostao imun na današnja događanja u Beloj kući, pa se tim povodom oglasio za portal Pink.rs, kako bi prokomentarisao potez Aleksandre, koju je podržavao od samog početka "Zadruge 4":

youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

- Činjenica da je Alexandra bila kod nas prošlog leta. Povod okupljanja je bilo roštiljanje i kupanje na bazenu, jednom rečju žurka Stefanovih bliskih drugova i drugarica, od kojih je jedna bila i Aleksandra Nikolić. Koliko sam ja shvatio došla je u društvu svoje drugarice i Stefanovog druga, kome ime ne želim pominjati, što znači bila je tada u vezi sa Stefanovim drugom. Koliko sam ja ispratio Aleksandra je tada bila jako fina i kulturna, pristojna devojka, čak dosta se razlikovala od drugih devojaka. Što se tiče Aleksandre i Stefana i bilo kakve ljubavne ili se*si priče, koliko ja znam uopšte je nije bilo, ali ne mogu da garantujem, ali za taj dan, tačnije veče mogu da tvrdim da nije. Gledao sam tu podelu budžeta danas i verujem da Stefan nije mislio da kaze da je on bio sa njom, već da zna nešto škakljivo za nju, ali mislim da to neće izneti sigurno, dok god ga ona ili osobe poput Nadice ne budu ugrožavale - rekao je Osman. 

 

 

Komentari (0)

Loading