TA VEZA JE TOLIKO TOKSIČNA, A ČORBA JE NEBITAN: Majin OTAC OPRAVDAO ćerku, pa ZAPRETIO Janjušu!

Autor:

Zadruga

12.04.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala posle svadbe, Majin otac prokomentarisao je celokupnu sitaciju i ćerkin odnos sa Janjušem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zapretio Janjušu... Taki Marinković

Naime, nakon povratka mladenaca iz hotela gde su proveli prvu bračnu noć, Marinkovićeva je napravila haos.

Maja je odmah zatražila od Janjuša da joj ispriča sve šta se desilo između njega i Aleksandre, a potom i fizički nasrnula na oboje, nakon čega je obezbeđenje moralo da interveniše.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Njihova veza je toksična... Maja Marinković i Janjuš

Posle svega, oglasio se i Taki koji jedva čeka da se sve završi.

- Ja više ne znam šta da kažem, ta veza je toliko toksična da jedva čekam da se sve to završi. Ne znam kako da regujem više, svi smo videli ono pomirenje, pa onda juče haos na svadbi. Postoji velika emocija između njih, ali je to toliko toksična veza. To nije dobro ni po nju, ni po njega, ni po njegovu porodicu , ni po moju. Moram da kažem da mi je jako krivo što se tako ponašaju, jeste to rialjiti ali ne treba to tako - rekao je Taki za Pink.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić i Maja Marinković

Zatim je prokomentarisao i sukob sa Aleksandrom, uzimajući za opravdanje zatvoreni prostor koji deluje na njih.

- Jao ja ne znam šta da vam kažem, njih dve su igrale zajedno na devojkačkom, a nakon toga sukob, ljudi se grle, ljube tamo, a onda se svađaju pa sutra opet tako. Ja moram da kažem da je to zatvoren prostor i da on tako deluje na njih. To jeste velika porodica tamo, ali... - otkrio nam je Taki, koji je se posle toga osvrnuo i na odnos Maje i Čorbe:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Čorba je nebitan... Maja Marinkoivć i Milan Janković Čorba

- Čorba i Maja su bili u vezi, ali nije bilo nikakvih sukoba, ali opet taj Čorba je nebitan, nije mi jasno kako čovek ne sme da prizna svoje emocije, a vidi se da ih ima. Pogotovo to što stalno sluša druge i zbog toga se ponaša tako, on je veliki manipulator - prokomentarisao je Majin otac.

Potom je istakao da se Janjuš drugačije ponaša kada je sam sa Majom, nego u ostalim situacijama, te da to Maju najviše isprovocira. A onda je i zapretio Majinom dečku.

Foto: youtube.com/printscreen
Majin otac... Taki Marinković

- Moram da kažem da se sukobi između Maje i Janjuša dešavaju zbog toga što Janjuš Maji priča jednu stvari ispod jorgana, a onda van toga laže, nju to nervira pa nasrće na njega, ali nije ni on naivan. On namerno to izaziva, meni samo nije jasno kako on može nju toliko da vređa, a sam ima ćerku. Ja sam u kontaktu sa Stanijom i Aleksandrom, svi mi mislimo i vidimo da on njoj priča i obećava sve ispod jorgana, ali van toga pravi priču, a njoj to smeta pa zato onako i reaguje. I ona njega napada i on nju, to nije zdravo, ipak je on muško. Dobra je cela ta priča rijaliti, ali nije to normalno. Vole se oni, to se vidi, ali ja to ne podržavam, i uvek ću stati iza svog deteta. Ako im ja budem ušao tamo, neće njima biti dobro - upozorio je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

12.04.2021 16:33

Taki je pobrkao loncice. Nikada ne krivi kcerku. Uvek pljuje njene partnere. Taki , zasto tvoja kcerka juri Janjusa ? Zasto udara , stipa , grebe ...coveka od 150 kg ? Je li to agresivno ponasanje tvoje kcerke normalno ? Da ima normalno ponasanje i cvrst stav , otkacila bi Janjusa , i tako ne bi bilo niti njene agresije , niti "toksicne veze." Sto bi rekli " jednim udarcem , dve muve " . Ali , ona to nece. Usla u Zadrugu i pricala kako Janjusa ne voli. A onda , u Zadruzi se cerecila sa Janjusem , pa sa Corbom , pa opet sa Janjusem. Je li to njeno ponasanje normalno , Taki ?

Odgovori 17 1
MladenBg

13.04.2021 10:15

Tvoja "cerkica" je takav nevaspitani i nemoralni sljam, da bi trebao da se nabijes u misju rupu, a ne da pretis okolo sto ti diraju posrnulu cerkicu. Uostalom ne moze kruska pod jabuku, vidimo na koga je. Svi joj jedno pricaju a ona tera svoje, dok se ne nadje neko ko ce da je nauci pameti. Ajde bre vise sa tim sljamom punite novine.