(VIDEO) NEVIĐENA TUČA MAJE I JANJUŠA, SEVALE PESNICE U GLAVU: Ubiću te, đubre!

Autor:

Zadruga

12.04.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković danas nema mira zbog prve bračne noći Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša, a kada je saznala da ju je njen dečko zagrlio pobesnela je i udarila ga u glavu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja zabola janjuša u glavu...

- Imaš odnose sa mnom, a onda i sa njom! Smrade jedan, smrdljivi - vikala je Maja dok joj je Janjuš objašnjavao da nije imao nikakve odnose sa Aleks.

- Ja nisam ti, nisam imao odnose - vikao je Marko, ali Maja nije odustajala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja poludela nakon prve bračne noći Aleks i Janjuša

- Kako si spavao s njom? Pokaži mi, kako si je grlio? Kako si spavao s njom? - vikala je Marinkovićka dok joj je Janjuš objašnjavao:

- Ovako, samo sam je zagrlio. Nisam imao odnose s njom - pravdao se Janjuš, ali Maja je poludela kada joj je objasnio kako je spavao sa Aleks.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš je ipak pokušao da je smiri...

- Zašto si tako spavao s njom, ako si sa mnom? Zašto? Smrade jedan! Šta si radio s njom? Ako me lažeš, ubići te! Znaš da ću te ubiti! Smrade jedan smrdljivi! - ridala je Maja koja nije odustajala.

- Majo, praviš mi sranje. Nisam imao odnose s njom. Ti mene grebeš, štipaš - pravdao se Janjuš, ali nije bilo pomoći:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pokazao Maji kako je grlio Aleks...

- Šta imaš ti nju da grliš ako si sa mnom? Tako ti mene voliš! Život si mi upropastio! - nije mogla Maja da se smiri.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na kraju je plakala...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
SvetlanaP

12.04.2021 10:40

Ovog mamlaza treba da je sramota sta priredjuje svojoj cerki! A ova sljamara je umislila da je glavna glumica parade, Smradovi oboje a i oni koji misle da su oni mnogo interesantni publici. Smuci mi se kada procitam, a kamo li da ih gledam.

Odgovori 10 0
MladenBg

12.04.2021 10:45

Od ovo dvoje se ne zna ko je gori. Njegova zena treba da slavi dan kada se resila ove budaletine. A ova ulicarka sa prepravljenim licem je bila "fatalna za ovog majmuna". Pitam se ko ce sa ovom ikada da bude??? Poubijace se do kraja, ali to i jeste cilj ovog "zabavno-humoristickog" programa.

Odgovori 10 0
psihijatar

12.04.2021 11:28

A da li ste pomislili da nije sve to namešteno zbog, kako oni vole da kažu, šoua??? Jer ova devojka je odavno za hospitalizaciju, kazne zbog agresije, fizičkog napada...mnogo toga! Što joj sve to tolerišu, osim ako je sve dogovoreno????

Odgovori 11 0
Zana

12.04.2021 13:41

Maja jos nije kaznjena zato sto Janjusa stipa , udara u glavu , grebe .... Zasto Veliki sef tolerise Majino fizicko nasilje , koje je inace najstroze zabranjeno OSTALIM UCESNICIMA???? Dakle , Veliki sef je na potezu. !!! Ako Veliki sef ne kazni Maju za pokazano fizicko nasilje , za vise puta izgovorene pretnje da ce ubiti Janjusa...namece se zakljucak da je sve to unapred dogovoreno , zajedno sa Majinim pretorijancem Djedovicem. Da se zna , ne zakopcavamo se na ledjima ! Cekamo potez Velikog sefa .

Odgovori 10 0