OBE U BELOM! Matičarka zasenila mladu, mladoženja blenuo u ljubavnicu: Maja venčala Aleks i Janjuša!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša je pre venčanja poručila Marku da se ne opušta na fejk svadbi jer je u pravom životu samo njen.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marinkovićeva: Ja što sastavim, mogu i da rastavim...

Maja Marinković venčala je bivšeg dečka Marka Janjuševića sa njegovom izabranicom Aleksandrom Nikolić jer je upravo njoj zapala uloga matičarke na venčanju koje se juče odigralo u rijalitiju.

Iako je Janjuš u "Zadruzi" stao na ludi kamen sa Aleks, sve vreme je blenuo u bivšu ljubavnicu, koja se, kao i mlada, pojavila sva u belom, i bukvalno je zasenila. Sve oči tokom glamurozne proslave, koju je ovim povodom za zadrugare organizovao Veliki Šef, bile su uprte u Maju, od koje se čak očekivalo da će u nekom trenutku i da spreči da Aleksandra i Janjuš izgovore sudbonosno "da".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Pokvarila veselje

Maja je nakon svadbenog ručka iznenada nasrnula na Janjuša jer je videla da je nekoliko minuta šaputao sa Aleksandrom. Ona je pod naletom ljubomore Marku počeka da otkopčava i cepa košulju, zbog čega je on počeo da viče na nju. Zadrugari i obezbeđenje su odmah počeli da ih razdvajaju da se ne bi potukli, a najdeblji kraj je izvukao Čorba. On je Maju pokušao da skloni, što je Janjuš pogrešno protumačio, pa mu je pretio da se skloni od nje. Marinkovićeva je na kraju završila u suzama. 

Mladoženja, koji nije skidao oči sa Marinkovićeve, padao je u tras uz žalopojke koje su mu svirali pre samog čina venčanja, a čak mu je i ruka zadrhtala kad je lukom i strelom gađao jabuku, koju je promašio, pa je na kraju skinuo tako što ju je probo strelom i udarao o nju rukom dok nije pala. Kada su mladenci napokon stali ispred matičarke u belom, ona je ostala na nivou zadatka i svoj deo posla obavila je profesionalno, ali s dozom ironije i uz kiseli smešak.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Brenda uhvatila bidermajer!


Branislav Radonić Brendon odlučio je da se na svadbi pojavi kao Brenda, a njemu u ruke je pao i bidermajer. Sanja Stanković mu je pomagala sa šminkom da bi izgledao što bolje i ženstvenije.
- Možda bolje crna perika pošto je dan da budem lepa. Ma ja ću da pomrsim konce svim devojkama ovde. Ma ima da budem bolji i od mlade. Mlada je jeftina kurva, ja sam Brenda internešnal - rekao je Brendon.
Kada je mlada bacila buket, Brenda je bila ta koja ga je uhvatila, što, prema narodnim verovanjima, znači da je ona sledeća za udaju.


- Dobro došli na zvanično venčanje mog Marka Janjuševića i Aleksandre - stavila je svatovima do znanja ko je ko, a onda se obratila mladoženji:
- Da li uzimate Aleksandru za ženu?
Posle dužeg premišljanja napokon je izgovorio: "Da", dok je Nikolićeva na isto pitanje odgovorila potvrdno, kao iz topa.
Marinkovićeva je tada ozvaničila njihov rijaliti-brak:
- Kao matičarka, proglašavam vas mužem i ženom. Mada, ja što sastavim, mogu i da rastavim. Meni to nije problem. Vidimo se po podne!

Maja: Čestitam! Bez previše ljubljenja, korona je, nema prisnosti

Nakon što su se svi nasmejali, matičarka je nastavila:

- Mladoženja, možete poljubiti mladu na sopstvenu odgovornost.
Aleks i Janjuš su se na blic poljubili, a zatim stavili burme u prisustvu kumova Ermine Pašović i Kristijana Golubovića.
Maja: Da li imate da izjavite nešto povodom venčanja?
Janjuš: Ja se zaklinjem na večnu ljubav. Biće samo ona u mom životu.
Aleks: I ja. Janjuš će biti moj jedini muškarac.
Maja: Čestitam! Bez previše ljubljenja, korona je, nema prisnosti.
Janjuš je nakon toga preneo mladu preko praga Bele kuće, a onda je došla muzika. Goste su zabavljale zvezde "Granda" Ljubomir Perućica i Nadica Ademov. Kasnije se, kao šlag na tortu, pojavila i Jana, koja je zabavljala svatove u "Zadruzi".
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Janjuš tri puta omašio jabuku!


Janjuš nije uspeo da pogodi jabuku iz tri pokušaja. Kako običaji nalažu, mladoženja je pre venčanja morao da pogodi jabuku strelom. Svatovi su se skupili ispred Bele kuće i dali Janjušu luk i strelu. On je otišao do stuba gde se nalazila jabuka i pokušao da je skine.
- Kume, hajde, nategni je, cepaj - rekao je Kristijan.
Janjuš je prvi put promašio, a zatim i drugi put. Treći put je takođe bio neuspešan, a Kristijan ga je sve vreme savetovao.
- Daj mi još jedan gutalj, možda će tad biti bolje - govorio je Janjuš, koji i dalje nije uspevao da pogodi jabuku. Posle nekoliko neuspešnih pokušaja Janjuš je uzeo strelu i počeo da udara jabuku i tako ju je skinuo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading