UNIŠTILA MU BRAK, PA GA OTKAČILA! Tara sasula reperu sve u lice: Prljavo smo ušli u ovo, ovaj odnos nije zdrav!

Autor: Republika.rs

Zadruga

10.04.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnjeg burnog dana, pa vatrenog mirenja izgleda da je intrigantnom ljubavnom paru došao kraj. Tara i Ša stavili su tačnu na svoju vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Definitino pukla ljubav Tare i repera

Naime, Tara je i Ša su tokom jučerašnjeg dana imali burnu svađu koja je eskalirala i u fizički napad. Danas kada su se strasti smirile, sele su opet da porazgovaraju.

-Ja ti kažem to je to onda! - rekao je Ša.

-Mi smo dno dna, ukaljala sam obraz svoj i svoje porodice! Mi smo katastrofa, odnos nam se sveo na to da me ubijaš u mozak i da ti ja udaram šamare. Jako prljavo smo ušli u sve ovo, treba mi pauza jer se ja plašim svega napolju kada izađemo, ovaj odnos nije zdrav, ja na ovo nisam navikla - rekla je Tara.

-Ti mi reci kako odlučiš, ali moraš da znaš da ako me pustiš par dana ja ću se ohladiti i to je onda to! Ja mislim da možemo da budemo normalni i da će sve biti napolju super i biće okej, samo da prestanemo tu neku tvrdoglavost - rekao je Ša.

-Daj onda da prekinemo samo na pet dana, ja nemam drugu opciju. Jer ja sa tvojim ponašanjem ne mogu da se nosim - rekla je Tara.

-Ja to ne mogu, uzeću svoje stvari i idem večeras jer ne mogu da ležim pored tebe, nismo zajedno a volim te! - rekao je reper.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading