JANJUŠ U STRAHU ZBOG PRETNJI SMRĆU! Tužiću Maju, budala može da me ubije, tražiću zabranu prilaska kad izađemo iz rijalitija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naći ću ga gde god da se sakrije. On zna da od mene ne može nigde da pobegne, Marinkovićeva je nastavila po svome uprkost tome što će Marko tražiti zabranu prilaska.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš plaši se za svoj život...

 Marko Janjušević posle niza psihičkih i fizičkih napada koje je doživeo od Maje Marinković u velikom je strahu da bi bivša ljubavnica zaista mogla da mu naudi kako mu je u više navrati i pretila, te joj je zapretio tužbom kada se završi rijaliti.

Naime, on je javno poručio da će tražiti i zabranu prilaska jer nije siguran šta posle svega od nje napolju može da očekuje.

Ne želim da je vidim u spoljnom svetu. Ovde pristajem na svašta jer sam deo rijalitija, ali napolju ništa ne moram

Nakon što je u toku prethodne nedelje nekoliko puta skakala na njega, udarala ga koliko je imala snage, grebala i cepala mu majicu, Crnogorac koji je fizički daleko snažniji od nje jedva se suzdržava da joj ne uzvrati, svestan kakve bi to posledice imalo, otkrio je da će se od nje braniti sudskim putem, pogotovo otkako se zarekla da će biti samo njen ili božji.


 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

JANJUŠ: MAJA JE PEDANTNIJA, A ALEKS JE KOMPLEKSAŠICA!

Aktuelna trojka iz "Zadruge 4" Janjuš, Maja i Aleksandra Nikolić i dalje je tema na društvenim mrežama, gde se dele razne fore i zanimljivosti o njima. Tako je veoma viralna postala i jedna iz "Amidži šoua", gde bivši košarkaš u rubrici "Sito i rešeto" otkriva kakvo mišljenje ima o kojoj u raznim situacijama. Janjuš je, između ostalog, priznao da je Maja pedantnija od Aleks, kao i da je starleta poznata po aferi Bujanovac veća kompleksašica od Marinkovićeve. S druge strane, Maji je pripisao da je ljubomornija.

- Nisam hteo juče da pričam, a celu noć me grebala, provocirala. Sto puta sam rekao da ću da je tužim, tako će i biti. Posle svega što sam radio za nju i dalje mi se ovo dešava. Evo javno kažem da ću je tužiti i zabraniti joj prilazak jer se plašim da budala može da me ubije. Od nje je sve moguće i sve je za očekivati. Prešao sam preko svega po ko zna koji put. Uvek sam tražio neku nadu da će se promeniti, ali nikad se nije promenila. Ne želim da je vidim u spoljnom svetu. Ovde pristajem na svašta jer sam deo rijalitija i moram, ali napolju ništa ne moram - govorio je Janjuš, dok ga je Maja samo besno gledala i dobacila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Ša: Ivana i ja smo živeli kao drugari, nismo čak ni spavali u istom krevetu

 

Tara Simov otkrila je sočne detalje koje joj je Nenad Aleksić Ša ispričao ispod pokrivača, a tiču se kraha njegovog braka s Ivanom, koji je, kako želi da predstavi, počeo i pre njihove veze u rijalitiju. Kako nije mogla da izdrži da se sva krivica svaljuje na nju, ona je ispričala da je brak njenog oženjenog dečka odavno na klimavim nogama. Onda je on to sve potvrdio.

- Mi se nismo viđali zbog nastupa, samo po pola sata u salonu i ja sam jurio za parama i ona me je zezala i brat mi je rekao da samo razmišljam o parama i porodicu sam zapostavio! Ja sam bio zaluđen parama, zvala me je Kir Janja. Nismo provodili vreme zajedno i imali smo prijateljski odnos, a ona je iz porodice gde je brak svetinja. Ja sam ti dečko i ne treba da iznosiš detalje i da nisam sa Ivanom spavao u istom krevetu i uopšte to spavanje jer ne možemo da se podnesemo i ja sam igrao igrice i zaspim na kauču, a ona je volela da spava sama jer je ona sve radila i sve vodila - potvrdio je Ša.

- Ja ću njega naći gde god da se bude sakrio. On zna da od mene ne može nigde da pobegne ni da se sakrije!

 

RepublikaFoto: printscreen

 

 

 

Operisani Marija i Siniša Kulić!

Miljanini roditelji Marija i Siniša Kulić operisani su u ponedeljak u niškoj bolnici. Marija je imala operaciju raka limfne žlezde, dok je Siniša operisao laringsonov tumor.

- Bolji smo malo, ja malo teže pričam zbog krajnika, dobro je sve, ide kako treba, ali mora da prođe vreme, još smo u bolnici - rekla je kratko Marija za Pink.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading