(VIDEO) GLEDAM TE U VENČANICI, POŽELEO SAM TE: Janjuš ponovo u suzama zbog Maje, ona ga ubeđivala da nije luda!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.04.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je posebno emotivan dan bio za bivši-sadašnji par Marka Janjuševića Janjuša i Maju Marinković, te su gledaoci imali priliku da vide zadrugareve suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

Naime, danas je dan u "Zadruzi" počeo predstavom u kojoj je Maja Marinković  bila Necina mlada. Ova scena posebno je emotivno uticala na Janjuša koji se potpuno slomio.

Zadrugar se izdvojio od ostalih i želeo da se osami malo i sredi misli, međutim, to nije moglo da prođe bez Marinkovićeve:

Jesi dobro? - pitala je Maja.

Onako - rekao je on.

Reci mi šta ti je - dodala je ona.

-Ne znam šta da ti kažem. Šta da ti kažem što ti nisam rekao već - govorio je Janjuš

-Izvini, pogrešila sam, shvatila sam. Vidiš da sam mirna. Šta si malopre rekao Đedoviću na predstavi? Da sam luda... Žao mi je, vidiš da sam se smirila i sinoć i danas - rekla je Maja.

-Da je šteta za tebe to... Jeste šteta, meni je žao... Koliko god da si mi bola nanela, meni je žao... Imaš i talenat i lepotu, ne znam koji ti je k*rac. Gledam ono, posmatram... Dobra si, imaš dobro dušu, doba si osoba, ali ne znam koji ti je k*rac. Što se ponižavaš, što se blamiraš, što ponižavaš sebe... Nije ti žao, nisi se smirila sinoć - pričao je Janjuš.

-Nisam ti prišla ceo dan - dodala je ona.

-Nije poenta prilaženje, nego tvoje ponašanje. Ja ne znam kako da ti pomognem. Ovo je više postalo... Koliko god se borio za tebe, ne znam šta da radim, a borio se i napolju i sve, a ti me j*beš kao konja... Kao da sam te lancima tukao... Gledam te u onoj venčanici, sve imaš, prosto čovek da te poželi... Ali ti ne daš... - govorio je on.

-Ako sam prema nekome bio dobar, bio sam prema tebi - pričao je Janjuš, a Maja je plakala.

-U pravu si. Smiriću se, šta drugo da ti kažem - priznala je Maja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading