TO JE TAJ BARBI NOS, A ANA JE UVEK IMALA UKUSA: Maja konačno PRIZNALA šta misli o Ani!

Autor:

Zadruga

06.04.2021

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras su u "Amidži šou" gostovali učesnici "Zadruge 4" i kontroverzni trio Maja, Janjuš i Aleksandra. Ni ovo veče nije moglo proći, a da se ne potegne tema Ane Korać i njene vizuelne sličnosti sa Marinkovićevom.

RepublikaFoto: printscreen
Skoro pa identične... Ana i Maja

Nakon što je Ognjen pokazao par slika na kojima je očigledna sličnost između Maje i Ane, a koje se obe dovode u vezu sa Janjušem, Marinkovićeva je dala svoj komentar, ne štedeći na pohvalama svoju suparnicu.

- Ana je lepa devojka, mi smo imale probleme zbog Janjuša prošle sezone, kad je bila Đuskovizija, rešila sam da spustim loptu i da ne padam na provokacije. Nismo radile nos kod istog doktora, ona je imala uvek lepi nosić. To je taj barbi nos, ja sam zadovoljna sa svojim licem. Pozdravljam Anu, nemam ništa protiv nje- rekla je Maja.

Foto: printscreen
Pohvalila starletu... Maja

S obzirom na to da su se ranije potegle priče kako je Maja išla kod hirurga sa Aninom slikom i zahtevala nos kao njen, što je tvrdila i sama Koraćeva, Maja je izjavila:

- Njen nos mi se uvek dopadao, to sam joj i govorila, raspitivala sam se i kod kog lekara je radila, nisam kod istog, to je taj barbi nos. Kad sam operisala nos Janjuš je bio tu, menjao je obloge. Hvala Ani i na haljini, ona je uvek imala ukusa - ispričala je u Amidži šou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aurora12

07.04.2021 05:31

Sa prepravljenim licem, fensi garderobom, ne vredi, ulicarka ostaje ulicarka. To govori njen cilj, a to je da naskace na ovog pogubljenog bilmeza, koji ne misli sta ce mu za ovo reci dete!!!?? A sto se Zadruge tice mora da su mnogo ocajni cim se ovo dvoje smaradova i dosadnjakovica biju i pljuju non stop. Koga bre to vise interesuje. Napolje oboje, pa neka se pljuju i "vole" koliko hoce.

Odgovori 12 0
Nikola Pašić

07.04.2021 05:34

Da se naježiš, gostovali u emisiji......a ova što ima barbi nos u Dubaiu ,,nahvatala fudbalera milionera''!!! Pišu novine, kaze komšija.

Odgovori 12 0
Milena

08.04.2021 08:23

A šta nalaze na smrdljivom nehigijenskom čoveku od 40 godina, sa krivim rahitičnim prstima od alkohola i cigareta, nije mi jasno??? Ja ne bih biciklu na njega naslonila!!!!