TAKI VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI, PA NAM JE OTVORIO DUŠU: Džin od 150 kilograma NASRĆE na moje dete, nije ni njegovoj PORODICI LAKO!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

06.04.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković prokomentarisao fizički obračun, pa pomirenje Maje i Janjuša.

RepublikaFoto: eStock/printscreen
Taki Marinković prokomentarisao fizički obračun, pa pomirenje Maje i Janjuša.

Radomir Taki Marinković za Republiku nakon brutalnog okršaja ćerke Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u Beloj kući, kao i njihovog vrelog pomirenja u izolaciji.

Na pitanje kako gleda na fizički obračun koji se tokom jučerašnjeg dana desio između Maje i Janjuša Taki nam je odgovorio:

Nije prijatno gledati svoje dete kako na nju nasrće Džin od 150 kilograma. Kako meni tako i njegovoj porodici nije lako. Ne ostaje ni Maja njemu dužna, ali on je muško i stariji čovek koji kod kuće ima žensko dete - rekao je Taki, te se osvrnuo na njihovo pomirenje samo nekoliko sati nakon fizičkog obračuna:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Marko Janjušević

- To je po meni neka nenormlana ljubav, posle svega što se izdešavalo oni su ponovo zajedno. Mislim da on mnogo loše utiče na nju i da izvlači iz nje sve najgore, jer smo u predhodna tri meseca videli da nije pravila nikakve probleme.

Na pitanje da li misli da je ovo sve Janjuševa igra kako bi mu se osvetio zato što ga je nazvao nasilnikom Majin tata je rekao:

- On joj zna slabosti i može da manipuliše sa njom. Kada Maja izađe obaviće ozbiljan razgovor sa mnom u prisustvu njene majke, dede i njoj bliskih prijatelja. Pokušaću po svaku cenu da je odvojim od njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Marko Janjušević

Za sam kraj Taki priznaje da li mu teško pada da gleda Maju i Janjuša kad imaju intimne odnose:

Se*s je prirodna stvar. Ona je tamo već tri godine i svako ima potrebe za ljubavlju. Ja to ne podržavam, to je javna scena i nije mi prijatno gledati kao roditelj, naravno da tada promenim kanal, ipak je sve to velika rijaliti igra - rekao je Taki za kraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

07.04.2021 05:35

Da se ispovracas od svo troje, zajedno sa celom zadrugom na celu.

ddddd

07.04.2021 06:39

on na nju nasrce??? pa da li te sramota covece? takvim vaspitanjem si je i napravio na ovolikog debila od devojke!!