SKINULA DEČKA ALEKSANDRI MLADENOVIĆ, PA ZAPRETILA REŠIĆKI: Nemoj ja da pričam ko se s kim...

Autor:

Zadruga

03.04.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frizerka javno zapretila da će razotkriti Sandru Rešić, a sve zbog navoda da je bila sa dečkom Aleksandre Mladenović.

RepublikaFoto: printscreen
Puklo prijateljstvo... Nataša i Sandra

Prijateljstvo između Sandre Rešić i Nataše Radan prekinuto je zbog Anđela Rankovića ali i saznanja da je Radanova odranije imala loše mišljenje o pevačici i ćerki slavnog Nina. Naime, pevačica je istakla da joj Nataša priča iza leđa te te je odlučila da stavi tačku na taj odnos.

Foto: youtube.com/Grand Koktel Tv Grand
Besna zbog frizerke... Sandra

Pevačica je optužila frizerku Radicu, koja je imala loše mišljenje o Sandri, da ju je popljuvala kod Nataše.

- Da li je istina da ti je frizerka rekla da sam najgori čovek na svetu i da me nisi zato volela - pitala je Sandra Natašu u svađi.

Ne, rekla sam da ste Rialda i ti antipatične i da nećemo da se družimo, ona mi je rekla da je Rialda brat i da ću da promenim. I nisam rekla da te ne podnosim, a prvi dan sam ti prišla i prenela neke stvari. To mi je rekla Radica - odgovorila je Nataša.

Foto: ST/Dragan Kadić
Uplela i koleginicu Aleksandru...

Sandra je potom žestoko uzvratila i otkrila šok informaciju, uplićući koleginicu Aleksandru Mladenović.

Radica koja je ukrala momka Mladenovićki? J****la se sa Urošem dok je znala da Mladenovićka ima emocije prema njemu - pobesnela je pevačica.

Sandra je direktno prozvala Natašinu frizerku da se umešala u vezu njene prijateljice Aleksandre Mladenović i pevača Uroša Živkovića.

Nakon svega, oglasila se Radica, i upozorila Rešićku

Dotična pevačica ako može bez pominjanja mog imena u "Zadruzi", pošto je očigledno neobaveštena. Taj muškarac koga pominje je bio moj momak, sa kojim sam provela izvesan vremenski period i uživala! Da ne bih ja krenula da pričam ko se s kim j***o, bolje da ostane na ovome. Puno pozdrava iz prelepog Dubaija- napisala je Radica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading