MARIJA I SINIŠA KULIĆ HITNO IDU NA OPERACIJU ISTOG DANA: Miljani NI REČ o tome neće reći!

Autor:

Zadruga

03.04.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićevi imaju operaciju u isto vreme, a Miljani ne smeju nista reći!

RepublikaFoto: printscreen
Kriju od Miljane operacije... Marija, Siniša Kulić

Miljani Kulić u poslednje vreme stižu samo loše vesti, pa joj je tako rečeno da joj je otac Siniša bolestan i da se njegovo stanje može u svakom trenutku pogoršati.

Kako bi mu pružila podršku, Miljana je obrijala glavu što je njena majka vrlo potresno doživela, pa joj je čak poslala i nekoliko perika. Ono što joj nije rekla, jeste da i Marija mora pod hitno na operaciju.

Mariji i njenom suprugu otkriveni su tumori, a to Miljani, nakon šišanja, nisu smeli da kažu.

Foto: youtube.com/Trend Daily
Pruža podršku roditeljima... Miljana

- Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo pre toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smela reći da treba i ja da idem na operaciju - rekla je Marija i dodala:

- Siniša i ja idemo u ponedeljak na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem- kazala je.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija joj poslala perike...

Miljanini roditelji imaju zakazane operacije u ponedeljak, u istom terminu a ćerki planiraju reći tek nakon što se oporave.

- Siniša i Marija na operaciju idu u isto vreme tog ponedeljka. Pored brige o zdravlju najviše ih plaši kako će Miljana sve da ponese i da ne napravi još neku glupost. Svakog dana strepe, za Marijinu intervenciju neće ni da joj kažu dok se ne završi i dok ona ne bude bolje - otkriva izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading