LJUBAVNI PREOKRET, MAJA NE ZNA GDE BIJE! JANJUŠ PORUČIO: Aleksandra će biti moja žena, ako me izdaš otrovaću se!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić uplovili su u vezu nakon što mu je starleta priznala da gaji osećanja prema njemu. Posle prvog sočnog poljupca Aleksandra mu je odmah postavila ultimatum, to jest da se odluči da li će da bude s njom ili s Majom Marinković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Naime, nakon što se pre neki dan upustio u priču s nekadašnjom ljubavnicom, koja mu je uništila brak sa suprugom Enom, i nakon noći provedene s njom Crnogorac je ipak shvatio da ne želi ponovo da se mire, pa je odlučio da pokuša s Aleksandrom.

Janjuš: Još je samo ostalo da me ti dokrajčiš i onda slobodno mogu da se otrujem. Kada budem s jednom osobom, samo će me ona interesovati. Sve je meni jasno, kapiraš? Ova ludača je bila samo faza, za jednu upotrebu. Jesam je voleo, ali ona to nije zaslužila. Pošto sam video kako se ovo odvija oko nas dvoje, hteo sam samo da se uverim da sam s Majom završio. Ono pre dva dana sam pokazao svima, pa i sebi, da mogu s njom da radim šta hoću i da ona nije normalna osoba.

Aleksandra: Sve te kapiram. Ja sam šokirana šta ona radi i kako se ponaša. Ona je prišla ponovo tebi jer je videla da si počeo nešto sa mnom, svesna je da će da te izgubi i da ti nisi samo njena igračka niti rezerva. Eno joj ga Čorba sada, nek se seksaju.

Janjuš: Samo budi normalna, ne trebaju mi tenzije ni svađe što sam imao s ovom, ako me ti sje*eš, gotov sam. Ostavila me žena, ova budala me nagrdila. Ako me ti napraviš budalom, ja ću da se otrujem. Stvarno mi je stalo do tebe i želim da uspemo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš ljubi Aleksandru

Taman što se Janjušević otvorio i priznao joj da žele da počnu vezu Nikolićeva mu se približila i pao je prvi javni poljubac.

Aleks: Ti si mene promenio, ako si ti normalan, i ja sam. Ja kad imam jednog muškarca, samo njega gledam. Samo, meni će da smeta ako ti ideš okolo i grliš druge žene.

Janjuš: Od ovog trenutka interesuješ me samo ti. Šta ti smeta kod mene? Zaljubljujem se u tebe. Mnogo mi se sviđa tvoje ponašanje. Ti si devojka za sve.

Aleks: Nemoj da cmačeš druge devojke. Sa Minom možeš. A šta ćeš ako počneš da me voliš?

Janjuš: To će se desiti, znam ja sebe. Prijaš mi, lepo se osećam pored tebe, baš mi treba ovo. Nežna si i smiruješ me.

Nakon priznavanja emocija novopečeni par je nastavio da leži i da se ljubi u krevetu naočigled ostalih učesnika "Zadruge 4".

Ša: Možda je Ivana našla ljubavnika!

Nenad Aleksić Ša izneo je sumnje pred ljubavnicom Tarom Simov da smatra da je njegova žena Ivana pronašla novog dečka napolju. Njih dvoje su tokom kraće pauze od emisije izašli da se smire, a onda je on, vidno uznemiren zbog dešavanja za crnim stolom, počeo da priča:
- Nadica kaže kako Ivana kući plače dok nas gleda. Otkud ja znam šta ona radi, možda ona ima nekog.
- Ali ne možeš da kažeš da je tebi gore - nastavljala je Tara.
- Ma meni je brak bio top! Ja mogu da lažem, slažem priču, mogu da skrnavim brak, da se igram rijalitija - rekao je reper, a starleta mu je zapretila.
- Imaš dve opcije, da završiš sa mnom i da sačekaš da izađeš napolje ili da javno tražiš razvod.

Aleksandrina mama: Ako je ćerka srećna, može i Janjuš

Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević ozvaničili su ljubavnu vezu nakon toliko spekulacija da li će se to desiti. Odmah smo kontaktirali sa Aleksandrinom majkom Slovenkom i upitali smo je za komentar:

- Ne znam šta bih više rekla, nije joj to trebalo, lepo je s njegove strane što joj pruža pažnju, što se posvetio njoj, što tako pričaju, kao što i sami znate, tako da, što se mene tiče, nisam za to, ali moja Aleksandra zna najbolje, ako ona na to gleda kao na sreću, to je njena odluka. Sve je to zanimljivo, jasno mi je, ali šta posle te svadbe? Nadam se da će je ispoštovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

03.04.2021 07:18

Ulicarka i Tupson!!! I ona je ljubav njegovog zivota!!????? Ima li dalje od dna??Da li on pomisli da ce ovo sve njegovo dete da dobije preko nosa. Uzas, koliko su ovi ljudi propali, a loze ih da su zvezde, zato sto su na tv-u 24h! Zabraniti rijalitije pod hitno!!!!

Odgovori 18 0
Adam

03.04.2021 12:06

@MladenBg - Otrovaće se sa pivom.

Odgovori 12 0
Zana

04.04.2021 22:51

Izmedju Aleksandre i Maje , bolje je da se opredeli za Aleksandru. Aleksandra nije menjala partnere niti napadnost prema muskarcima u rijalitiju kao sto je to pokazala Maja.