IVANA ALEKSIĆ ZATRAŽILA ZABRANU PRILASKA, a evo kada je donela odluku da se RAZVEDE OD ŠA!

Autor:

Zadruga

02.04.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić viđena je u policijskoj stanici kako navodno traži zabranu prilaska, a nakon javne sramote koju joj je priredio još uvek zvanični muž Nenad Aleksić Ša.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ne želi da vidi supruga... Ivana i Ša

Reperova supruga nije se oglašavala za medije, osim što je Aleksiću preko brata poručila da ga je ostavila.

- Ivana je dugo razmišljala o tome šta će se desiti kad se susretne sa Ša i da li će joj on praviti dodatne probleme, pored pakla u koji je uvukao celu porodicu. Striktno se drži toga da ne želi javno da se eksponira, a svesna je da u njegovom prisustvu to baš ne može da ostane tako. Navikla je da ih u javnosti svuda čekaju paparaci, novinari, a sada kada je odlučila da više ne želi da bude njegova žena, neće to da trpi- rekao je neimenovani izvor i dodao da se Ivana čak obratila i policiji.

RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Bračni krah?...

- Ona je shvatila da je to jedino rešenje da sačuva privatnost i ujedno sebi olakša sve što sledi nakon Nenadovog izlaska iz rijalitija. Tako je otišla u policijsku stanicu u blizini njihovog stana i zatražila da se Nenadu izda nalog za zabranu prilaska- rekao je.

Sudeći po neimenovanom izvoru, Aleksićeva je naslutila prevaru i pripremila se na to, dok je istovremeno dobila veliku podršku porodice i prijatelja.

Foto: youtube.com/printskrin
Ša ne gubi vreme... Ša i Tara

- Njoj je u početku bilo mnogo teže, dok su se Ša i Tara još muvali i sve zadrugare i gledaoce pravili ludim tvrdeći da među njima ne postoji ništa više sem prijateljstva. Nije želela da zbog povređenih emocija zapostavi svoj posao i kozmetički salon koji je u njenom vlasništvu. Prelomila je da definitivno želi razvod u trenutku dok Ša i Tara još uvek nisu ozvaničili vezu i imala je punu podršku svoje porodice i prijateljica da ga i obavesti o tome. Naslutila je da može da se desi ono najgore i pripremila se na to. Svoju tugu i bol prevazilazi zahvaljujući poslu i često govori da joj je najbitniji duševni mir, da će joj razvod biti olakšanje. Ne zanima je šta će se desiti sa njenim suprugom i njegovom devojkom jer čim bude potpisala razvod, više nikada ne želi da čuje za njih-  završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading